Life

Când are loc Finala Chefi la Cuțite, sezonul 12. E ultima ediție când Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea mai apar în emisiunea adorată de sute de mii de români

Când se va difuza Finala Chefi la Cuțite, sezonul 12. Este ultima ediție în care apar chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.
13.10.2023 | 13:08
Cand are loc Finala Chefi la Cutite sezonul 12 E ultima editie cand Scarlatescu Dumitrescu si Bontea mai apar in emisiunea adorata de sute de mii de romani
Când se va difuza Finala Chefi la Cuțite, sezonul 12. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Finala Chefi la Cuțite, sezonul 12, se va difuza în curând. Este ultima ediție în care vor mai apărea Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Când se va difuza Finala Chefi la Cuțite, sezonul 12. Este ultima ediție cu cei trei chefi

Joi, 12 octombrie, cei de la Antena 1 au făcut un anunț care i-a șocat pe telespectatorii Chefi la Cuțite. Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai apărea în următorul sezon al show-ului culinar.

ADVERTISEMENT

Cei trei bucătari au refuzat să se prezinte la filmările pentru sezonul 13 din cauza oboselii. Aceștia știau care este calendarul filmărilor încă din martie, după finalul sezonului trecut. Jurații au avut pauză de șase luni între sezoane.

Astfel, cei trei jurați vor mai fi văzuți la Antena 1 doar în sezonul actual, care se va termina în curând. Ultimele battle-uri din sezonul 12 vor începe duminică, 15 octombrie.

ADVERTISEMENT

Miercuri, pe 18 octombrie, se va difuza finala Chefi la Cuțite. Telespectatorii îi vor vedea pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru ultima dată în acest format, urmând să fie înlocuiți în sezonul 13.

Până acum, chef Sorin Bontea a câștigat 6 dintre cele 11 sezoane ale emisiunii, în timp ce Cătălin Scărlătescu a avut trei victorii. Chef Florin Dumitrescu a câștigat de două ori cu concurenții săi.

ADVERTISEMENT

Începând de sâmbătă, 21 octombrie, va reveni la Antena 1 cel mai așteptat reality show, și anume America Express. Emisiunea prezentată de Irina Fodor aduce alte nouă echipe de concurenți, pregătite să aibă parte de aventuri și experiențe inedite.

Mona Segall, luată prin surprindere de decizia celor trei jurați

Producătoarea emisiunii Chefi la Cuțite, Mona Segall, nu se aștepta la decizia juraților de a nu respecta calendarul filmărilor. Cei trei chefi nu au spus nimic despre oboseala și stresul acumulate la filmări.

ADVERTISEMENT

Aceasta a primit vestea cu o lună înainte să înceapă filmările pentru noul sezon, iar întreaga echipă va fi afectată de schimbare. În plus, dat fiind faptul că chefii au experiență în lumea televiziunii, nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea situație.

“Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune.

Înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a mărturisit Mona Segall, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT