Life

Scandal uriaș la Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat după ce Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au fost dați afară de Antena 1: “Un nou show…”

Scandal imens la Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat după ce Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au fost dați afară de Antena 1?
13.10.2023 | 07:28
Scandal urias la Chefi la Cutite Ce sa intamplat dupa ce Dumitrescu Bontea si Scarlatescu au fost dati afara de Antena 1 Un nou show
Scandalul uriaș la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal imens la Chefi la Cuțite după ce Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au fost dați afară de Antena 1. Fanii sunt revoltați și iau în calcul un scenariu complet neașteptat cu privire la show-ul culinar.

Scandalul uriaș la Chefi la Cuțite

Antena 1 a făcut un anunț complet neașteptat în cursul zilei de joi, 12 octombrie. Se pare că Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au fost dați afară, astfel că vom avea un nou juriu în cadrul următorului sezon Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat, de fapt? Mihai Ioniță, CEO Antena Group, spune că cei trei jurați au spus că resimt o ”stare de oboseală”, fix înainte de filmările pentru sezonul următor. Asta în condițiile în care au existat șase luni de pauză.

Totodată, deși pregătirile erau aproape finalizate, se pare că asta nu a contat pentru cei trei jurați. În acest sens, Mihai Ioniță le-a cerut scuze fanilor Chefi la Cuțite, dar le-a promis un nou sezon incendiar, cu noi jurați.

ADVERTISEMENT

În același timp, el a mai adăugat că s-a încercat redresarea situației, însă fără niciun rezultat. Astfel, Antena 1 a fost nevoită să facă schimbări majore în ceea ce privește echipa showului culinar.

Ce s-a întâmplat după ce Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au fost dați afară de Antena 1

Fanii însă au cu totul altă părere de viitorul Chefi la Cuțite. Nu puțini sunt cei care iau în calcul scenariul în care cei de la Pro Tv i-ar fi preluat pe cei trei jurați în realitate. De asemenea, nici plecarea Ginei Pistol nu ar fi fost una întâmplătoare, susțin mulți.

ADVERTISEMENT

Au fost și persoane care au lansat acuzații dure la adresa Antena 1. Mai exact, unii internauți spun că Pro Tv i-a lansat pe cei trei jurați și că ar fi cât se poate de normal ca aceștia să revină în trust.

O mare parte dintre aceștia spun și că show-ul Chefi la Cuțite nu va mai avea același succes odată cu plecarea lui Sorin Bontea și a lui Florin Dumitrescu alături de Sorin Bontea. În discuție a fost adus și numele Ginei Pistol, care de asemenea a părăsit echipa la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

„Prima a fost Gina, acum chefii. Presimt ca miroase a pro tv si un nou show!”, Cred că i-au obosit atâtea scenarii și probe aiurea impuse de producție. De fapt Pro tv-ul i-a lansat ,nu voi”, ”In aceasta emisiune,ei erau tot farmecul! Cu siguranță nu o sa mai fie la fel și o să își piardă spectatorii! Mult nu o sa reziste emisiunea! Maxim un sezon! Păcat”.

 „Pai daca tot a plecat Gina dupa Smiley( la ProTv la fi sigur), acum a venit randul juratilor sa rupa randurile, si cred ca se va reface echipa Gina si juratii posibil sigur la ProTv…. Daca va fi asa cam va schimba ratingul celor de la ProTv( ca eu unul nu am mai deschis pe ProTv de multa vreme)…. Sa inceapa jocul”, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor în urma anunțului făcut de Antena 1.

ADVERTISEMENT