Life

Când difuzează Antena 1 filmul Iisus din Nazareth. În ce zile și la ce ore poate fi urmărit

Filmul Iisus din Nazareth va fi difuzat și în acest an de sărbătorile pascale la TV. În acest an, miniseria despre Înviere va fi văzută la Antena 1, începând din Joia Mare.
19.04.2022 | 16:44
Cand difuzeaza Antena 1 filmul Iisus din Nazareth In ce zile si la ce ore poate fi urmarit
Când se poate vedea Iisus din Nazareth la TV. Foto: Colaj Faantik / Capturi video
ADVERTISEMENT

Filmul Iisus din Nazareth va fi difuzat de Antena 1, la fel ca în anii trecuți. Totuși, mini seria despre Învierea Domnului va fi la TV de la o oră târzie.

Mini seria Iisus din Nazareth, difuzată de Antena 1

Filmul Iisus din Nazareth este deja unul tradițional pentru perioada Paștelui. De altfel, au existat doar trei ani în care producția nu a putut fi văzută la televizor, anume în 2006, 2009 şi în 2014.

ADVERTISEMENT

În restul anilor, producția a putut fi urmărită la TV, chiar dacă pe posturi diferite. Inițial, televiziunea publică a fost cea care transmitea mini seria despre Înviere, iar din 2007, aceasta putea fi urmărită la PRO Tv. Din anul 2017, Antena 1 a început să-l difuzeze.

În ce zile și la ce ore se poate vedea Iisus din Nazareth la Antena 1

Anul acesta, Iisus din Nazareth, în regia lui Franco Zeffirelli, va fi difuzat la Antena 1 începând de joi, 21 aprilie 2022, de la ora 23.30.

ADVERTISEMENT

Partea a doua din mini serie va fi difuzată vineri, 22 aprilie, tot de la 23.30. Ultima parte a filmului se va vedea sâmbătă, de la 15.30.

Mini seria a fost cea mai urmărită în anul 2015, în seara Învierii, fiind difuzat de Pro TV, chiar înainte de slujba. Atunci, filmull a fost urmărit de 1,57 milioane de români, 700.000 din mediul urban.

ADVERTISEMENT

Cifre bune au mai fost și în 2004, când Iisus din Nazareth a fost transmis la TVR 2 și 1,5 milioane de persoane l-au urmărit, conform Pagina de Media.

Actorul care l-a jucat pe Iisus, traumatizat. De ce sindrom a suferit apoi

Actorul britanic Robert Powell a mărturisit că a rămas profund traumatizat de acest rol, mai ales de scena în care a fost crucificat.

ADVERTISEMENT

De altfel, după rolul lui Iisus din film, el a început să sufere de sindromul mesianic, considerând că el chiar este un trimis al lui Dumnezeu.

 “Nici măcar nu m-am dus la preselecție, dintr-o aroganță tipică celor de vârstă mea. În cele din urmă am făcut un test.

Când m-am uitat în oglindă, mi-am dat seama că mă uit cu adevărat la Iisus. A fost ceva magic. De la păr și până la siluetă, eram Iisus Hristos. A fost un moment incredibil”, declara Powell, într-un interviu din 2000, pentru The Express.

ADVERTISEMENT