Life

Când e cel mai bine să îți faci cumpărături la Lidl și Kaufland de Paște. Nu o să stai la cozi și vei prinde cele mai tari oferte

Care e perioada perfectă pentru a merge la cumpărături de Paște la Lidl și Kaufland. Uită de cozi și profită de prețurile avantajoase.
05.04.2024 | 23:00
Cand e cel mai bine sa iti faci cumparaturi la Lidl si Kaufland de Paste Nu o sa stai la cozi si vei prinde cele mai tari oferte
Care e perioada perfectă pentru a merge la cumpărături de Paște la Lidl și Kaufland. Uită de cozi și profită de prețurile avantajoase. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Când e cel mai bine să îți faci cumpărăturile la Lidl și Kaufland de Paște. Nu o să stai la cozi și vei prinde cele mai tari oferte. Descoperă care sunt sfaturile specialiștilor când vine vorba de masa pentru sărbătorile pascale.

Care e perioada perfectă pentru a merge la cumpărături de Paște la Lidl și Kaufland. Uită de cozi și profită de prețurile avantajoase

Care e perioada perfectă pentru a merge la cumpărături de Paște la Lidl și Kaufland. Uită de cozi și profită de prețurile avantajoase. E foarte important să evitați orele de vârf pentru că atunci magazinele sunt mereu pline.

ADVERTISEMENT

Aglomerația îți poate da bătăi de cap. S-ar putea să te enervezi și să omiți multe dintre lucrurile pe care le ai pe listă. Cel mai bine ar fi să treci pragul magazinelor în prima parte a zilei, undeva până la orele prânzului.

De cele mai multe ori supermarketurile din România fac aprovizionarea în primele ore de la deschidere. În felul acesta vei găsi alimente proaspete și de calitate, cu un termen de valabilitate mai mare decât de obicei.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu sta la cozi și pentru a prinde cele mai bune oferte e bine să profiți de marfa care are reduceri. De asemenea, specialiștii spun că ar fi indicat să achiziționezi numai strictul necesar pentru că magazinele se aprovizionează în permanență.

Lista de cumpărături este esențială. Nu te abate de la lucrurile pe care le ai scrise pe foaie pentru că s-ar putea să achiziționezi mai mult decât trebuie și riscă să se strice. De asemenea, nu pleca la Lidl sau Kaufland cu prea mulți bani la tine.

ADVERTISEMENT

Ar fi bine să ai în portofel numai bani pentru strictul necesar pentru că și de această dată s-ar putea să fie multe alimente care să îți facă cu ochiul, dar care să nu îți fie folositoare. Compară produsele înainte de a le achiziționa.

Care este programul de la Lidl sau Kaufland de Paște

Fie că mergi la Lidl sau la Kaufland, trebuie să știi că nu este bine să cumperi mai mult decât este nevoie. Programul magazinelor este unul lung înainte de Paște, însă sâmbătă, 4 mai 2024, programul este scurt. Supermarketurile se deschid la 07:00 și se închid la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

De Învierea Domnului toate magazinele sunt închise, la fel și a doua zi de Paște. Programul se reia a treia zi de Paște. Asta înseamnă că marți, 7 mai 2024, clienții români pot trece pragul supermarketurilor Lidl sau Kaufland începând cu ora 07:00.

ADVERTISEMENT
Tags: