Life

Când începe Cursa Iubirii? Show-ul lui Cove de la Prima TV se anunță fulminant

Cursa Iubirii, show-ul matrimonial de la Prima TV care va fi prezentat de Cove, începe în curând.
20.09.2023 | 16:09
Cand incepe Cursa Iubirii Showul lui Cove de la Prima TV se anunta fulminant
Cursa Iubirii, show-ul de la Prima TV prezentat de Cove, se pregătește de start / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Intrigă, lacrimi, tensiune, situații în care iubirea învinge, dar și în care nervii nu pot fi ținuți în frâu. Din 30 septembrie, de la 20.00, la Prima TV, telespectatorii sunt invitați să urce în Cursa iubirii. Îi vor ghida într-o experiență de neuitat, alături de cei 24 de concurenți, Gabriel Coveșeanu, gazda reality show-ului, și Livia Popescu, psihoterapeutul emisiunii.

Cursa Iubirii începe la sfârșit de septembrie

Show-ul Cursa Iubirii de la Prima TV începe pe 30 septembrie. Timp de 3 luni, cele 12 cupluri intrate în competiție vor trece prin probe fizice dificile, dar și prin testarea psihologică ale relației lor. Toți se iubesc și au venit la reality show-ul Cursa iubirii pentru a-și consolida cuplul și pentru a rezolva problemele.

ADVERTISEMENT

Ce nu se așteaptă însă concurenții este să dea de greu, să fie supuși unor teste dificile, să locuiască în mijlocul naturii sau să își testeze, alături de partener, dexteritatea și concentrarea în condiții foarte dificile.

”Va fi un reality show pe cinste. Filmările au fost pline de neprevăzut și au scos la iveală caractere puternice și oameni care se iubesc cu adevărat. Veți vedea, toți sunt extrem de determinați să pună mâna pe premiul de 15.000 de euro. Din 30 septembrie, bunii mei, va aștept în fața micului ecran”, spune Cove.

ADVERTISEMENT

Ce spune psihologul despre Cursa Iubirii

24 de concurenți vor încerca să demonstreze celor de acasă puterea relației și se vor lupta pentru a trece testul suprem: sunt sau nu un cuplu cu viitor. „Problematicile întâlnite nu au fost diferite cu ale celor din cabinet și cu siguranță nici cu ele oamenilor de acasă, care vor viziona emisiunea.

Am văzut pe parcursul filmărilor cum arată lupta de putere, am fost martorii unor comportamente de control din partea unui partener și așteptarea ca celălalt să i se supună. Am văzut ce efecte au lipsa atenției, a manifestării afecțiunii și a aprecierii în raport cu partenerul, am trecut printr-o multitudine de probleme de comunicare.

ADVERTISEMENT

Am fost martorii dezechilibrarii polurilor feminin-masculin și ai preluării de roluri, atitudini și comportamente inadecvate de către femeie/bărbat. Toate acestea, sunt convinsă,  vor fi trăite din 30 septembrie la cote maxime și de cei de acasă, din față micului ecran, care se vor regăsi în poveștile de iubire ale concurenților noștri”, spune și psihoterapeutul Livia Popescu.

Cove, supliciu la filmări

În exclusivitate pentru FANATIK, Cove a dezvăluit că filmările de la show-ul Cursa Iubirii nu au fost tocmai ușoare. Ba chiar, uneori, i-au pus și lui rezistența la încercare, mai ales că prezentatorul TV a fost pus în situații imposibile de-a lungul orelor de muncă.

ADVERTISEMENT

„Eram prin Suceava, undeva, pe un platou, și filmările s-au prelungit mult peste miezul nopții. Știi cum e când te uiți la știrile despre caniculă din București si tu mori de frig? Horror. Erau 4 grade și eu tot ce aveam la mine erau pantaloni scurți, cămăși și tricouri.

Am încercat să împrumutăm niște paturi de la gazde, însă, la filmare, trebuie să stai la cameră în ținută de filmare. Care era pantalon și tricou. Și dă-i și tremură. (…) Ne adaptăm. Prin Maramureș era să dăm și de un urs pofticios. Am luat-o la fugă toți când am auzit mișcare prin tufiș”, povestește amuzat Cove în exclusivitate pentru FANATIK.

Show-ul Cursa Iubirii pune la bătaie un premiu serios. Câștigătorii show-ului de la Prima TV pot pleca acasă cu 15.000 de euro și o excursie pe o insulă exotică. Asta, evident, dacă vor rezista la toate probele care vor putea fi urmărite de pe 30 septembrie.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română