Life

Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Antena 1 a făcut anunțul oficial

Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Anunțul oficial făcut de Antena 1 despre show-ul culinar. Fanii vor avea o surpriză.
02.08.2023 | 15:33
Cand incepe noul sezon Chefi la Cutite Antena 1 a facut anuntul oficial
Când începe sezonul 12 Chefi la Cuțite. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat când va începe noul sezon Chefi la Cuțite. Telespectatorii nu mai au atât de mult de așteptat până când îi vor revedea pe cei trei jurați pe micile ecrane.

Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Anunțul oficial făcut de Antena 1

Sezonul 11 Chefi la Cuțite s-a terminat în iunie și a fost câștigat de Nina Hariton. Tânăra le-a demonstrat tuturor că are abilități culinare și este, totodată, prima femeie din emisiune care a primit trei cuțite de aur.

ADVERTISEMENT

După finala sezonului trecut, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură ca emisiunea să revină pe micile ecrane. Din fericire, aceștia nu vor mai avea foarte mult de așteptat, pentru că Antena 1 a făcut un anunț important.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor putea fi văzuți în sezonul 12, cu noi concurenți și bătălii care îi vor ține pe telespectatori în fața televizoarelor.

ADVERTISEMENT

După anunțul făcut de Antena 1, Sorin Bontea a postat o imagine pe rețelele sociale. Bucătarul apare la filmări, mergând alături de ceilalți doi jurați, alături de un mesaj sugestiv.

“Ia uitați cum vine sezonul 12 Chefi la cutite. Ne vedem din TOAMNĂ!”, a scris juratul în dreptul imaginii de pe Facebook. Fanii s-au bucurat de veste, așa că postarea a primit numeroase aprecieri.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost postat și pe pagina de Instagram Chefi la Cuțite. Antena 1 nu a anunțat data exactă de la care va începe noul sezon Chefi la Cuțite, însă nu mai este mult până atunci.

Sezonul 12 vine cu numeroase surprize și invitați speciali, dar și cu o schimbare radicală. Gina Pistol nu mai prezintă emisiunea culinară de la Antena 1, după cum a anunțat în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Ce emisiuni revin la Antena 1 din toamnă

Tot din această toamnă, America Express revine cu un nou sezon. De data aceasta, traseul va fi Columbia – Ecuador – Argentina. Nouă perechi de concurenți au acceptat provocarea și se vor aventura pe Drumul Soarelui.

Printre echipele participante se numără Alexia & Aris Eram, Laura Giurcanu & Sânziana Negru, George Tănase & Ionuț Rusu și Iulia Albu & Mike, iubitul ei.

Alți concurenți sunt Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin și Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Aceasta nu este singura surpriză pregătită de Antena 1. Serialul Lia – Soția soțului meu va reveni cu un nou sezon. Telespectatorii se vor putea delecta și cu o nouă producție, care este comedie romantică, tot de Ruxandra Ion, și anume Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

ADVERTISEMENT