Life

Când începe noul sezon din Casa Iubirii. Cine va prezenta ediţia de anul acesta

Kanal D a făcut anunțul. Când începe cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa Iubirii și cine va prezenta show-ul matrimonial de data aceasta.
11.01.2023 | 16:22
Cand incepe noul sezon din Casa Iubirii Cine va prezenta editia de anul acesta
Când începe noul sezon Casa iubirii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Telespectatorii Casa iubirii nu au mult de așteptat până să înceapă noul sezon al emisiunii. La doar o zi după marea finală, vor face cunoștință cu noii concurenți.

Când începe sezonul doi din Casa iubirii. Va fi prezentat tot de Andreea Mantea

Primul sezon al emisiunii Casa iubirii s-a dovedit a fi unul de succes. Astfel că, la doar o zi de la marea finală, care va avea loc pe 15 ianuarie, se vor bucura din nou de show-ul matrimonial.

ADVERTISEMENT

Programul de difuzare va rămâne neschimbat, luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00.

Andreea Mantea este gata să-i primească cu brațele pe deschise pe noii concurenți, căci tot ea va rămâne prezentatoarea Casa iubirii. 

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor face cunoștință cu tinerii dornici să-și întâlnească jumătatea în reality show-ul de la Kanal D și să pășească alături de ei spre un nou început, unul în doi.

„Fiţi cu ochii pe ei! Îi veţi cunoaşte luni, când începem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa.

ADVERTISEMENT

Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo”, a declarat Andreea Mantea, conform Kanal D. 

Ce premiu primesc marii câștigători ai emisiunii Casa iubirii

Până la premiera noului sezon, actualii concurenții trăiesc emoții intense. După cele 300 de zile pe care le-au petrecut în Casa iubirii, sunt gata de a-și încheia călătoria.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt cu sufletul la gură, deoarece nu se știe cine va câștiga premiul cel mare, în valoare de 75.000 de lei, dar cel mai important este că mulți dintre ei au reușit sa-și întâlnească marea dragoste.

„Cei care și-au demonstrat cel mai mult iubirea să câștige! Le țin pumnii și ne vedem în finală”, spunea Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT
Tags: