Life

Când începe noul sezon Roata Norocului. Anunțul făcut de Kanal D

Kanal D a anunțat un nou sezon al emisiunii Roata Norocului. Află când va începe noul sezon al emisiunii concurs.
01.07.2021 | 16:31
Cand incepe noul sezon Roata Norocului Anuntul facut de Kanal D
Când începe noul sezon Roata Norocului. Anunțul făcut de Kanal D. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Se schimbă grila de programe la Kanal D, odată cu debutul noului sezon al emisiunii concurs Roata Norocului. Show-ul prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi revine pe micile ecrane chiar de luna aceasta.

Prima ediție a îndrăgitei emisiuni se va difuza chiar începând cu sfârșitul săptămânii viitoare. Află când poți viziona începutul noului sezon pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Când începe noul sezon Roata Norocului. Anunțul făcut de Kanal D

Kanal D a anunțat schimbări în grila de programe pentru această vară. Sezonul 2 Survivor România se termină sâmbătă, 10 iulie 2021, însă postul TV a anunțat deja noi surprize pentru telespectatori.

Un nou sezon al emisiunii concurs Roata Norocului va debuta pe micile ecrane în curând. Kanal D a făcut anunțul despre ziua și ora exactă la care poți urmări prima ediție a noului sezon.

ADVERTISEMENT

Prima ediție din acest sezon poate fi vizionată duminică, 11 iulie, de la ora 20:00. La fel ca până acum, emisiunea va avea o singură ediție pe săptămână și va fi difuzată duminica, potrivit paginademedia.ro.

Sezonul trecut a putut fi vizionat în vara și toamna anului trecut și a fost filmat în condițiile impuse de pandemia de Covid-19, cu distanțare socială și un număr mic de oameni în sală.

ADVERTISEMENT

La fel ca sezoanele precendente, există numeroase premii care sunt puse în joc. Aceste premii au constat în electronice, electrocasnice, vacanţe, premii în bani şi până la marele premiu a fost pusă în joc și o mașină.

Prezentatoarea Ana-Maria Barnoschi a anunțat debutul noului sezon și așteaptă cu nerăbdare ca acesta să apară la TV.

ADVERTISEMENT

„Consoanele şi vocalele vă aşteaptă să le potriviţi, iar  premiile… să le câştigaţi!

Sunt fericită să revin în casele dumneavoastră şi să vă aduc zâmbetul pe buze. Ne aşteaptă o vară cu noroc!”, a declarat vedeta Kanal D.

Bursucu, pe numele real Adrian Cristea, este la fel de entuziasmat de noul sezon și i-a asigurat pe telespectatori că vor avea parte de multe surprize și râsete.

„Ce dor mi-a fost de reîntâlnirea cu voi şi ce dor mi-a fost să ne simţim bine împreună! Fiţi cu ochii pe concurenţii de la ‘Roată Norocului’.

Pe lângă distracţia la maximum, aceştia vor avea parte şi de provocări inedite. Pregătiţi-va să râdeţi copios în vara aceasta!”, a declarat colegul de platou al lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT
Tags: