Life

Când începe Te cunosc de undeva!, sezonul 20. Ei sunt concurenții care au acceptat provocarea de la Antena 1

În ce dată are premiera Te cunosc de undeva!, sezonul 20. Care sunt echipele care se vor lupta pentru premiul de la Antena 1.
22.01.2024 | 14:45
Cand incepe Te cunosc de undeva sezonul 20 Ei sunt concurentii care au acceptat provocarea de la Antena 1
În ce dată are premiera Te cunosc de undeva!, sezonul 20. Care sunt echipele care se vor lupta pentru premiul de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Când începe Te cunosc de undeva!, sezonul 20. Ei sunt concurenții care au acceptat provocarea de la Antena 1. Show-ul este prezentat în continuare de Alina Pușcaș și de cântărețul Pepe, pe numele real Ionuț Pascu.

În ce dată are premiera Te cunosc de undeva!, sezonul 20. Care sunt echipele care se vor lupta pentru premiul de la Antena 1

În ce dată are premiera Te cunosc de undeva!, sezonul 20. Care sunt echipele care se vor lupta pentru premiul de la Antena 1, în valoare de 15.000 de euro. Câștigătorii nu păstrează banii, care vor fi donați pentru o cauză nobilă.

ADVERTISEMENT

Emisiunea transformărilor, moderată de Alina Pușcaș și Pepe, urmează să apară pe micile ecrane în curând. Producătorii au anunțat că show-ul se va difuza tot o singură dată pe săptămână, în fiecare seară de sâmbătă.

Sezonul cu numărul 20 începe pe 17 februarie 2024, începând cu ora 20:00, scrie a1.ro. Ultimele două sezoane au fost câștigate de WRS și Emilian. Echipele care au acceptat de data asta provocarea de la Antena 1 sunt 8 la număr.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Emi şi Cuza de la Noaptea Târziu, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu Teodorescu, Eliza Natanticu, soția comediantului și juratului de la iUmor, Cosmin Natanticu, şi Zarug.

De asemenea, în sezonul 20, Te cunosc de undeva!, mai pot fi urmărite și echipele Barbara – Bella Santiago, Alexia Țalavutis – Dima Trofim şi Paula Chrilă – Romică Țociu. Aceștia sunt cei care vor trece prin emoții mari la ruleta personajelor.

ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva, emisiune disponibilă pe Antena Play

Te cunosc de undeva este o emisiune importantă pentru postul de televiziune Antena 1, dovadă că a ajuns deja la sezonul 20. Show-ul va fi disponibil nu doar pe micile ecrane, ci și pe platforma de streaming Antena Play.

Cei interesați să vadă înainte emisiunea trebuie să plătească un abonament lunar, care nu este unul foarte costisitor. Cel mai spectaculos show al transformărilor le pune pe cele 8 echipe de artiști să dea totul.

ADVERTISEMENT

Energia și voia bună sunt atuurile care însoțesc filmările producției. Noul sezon de la Te cunosc de undeva se anunță a fi unul plin de energie! Cu siguranță, este așteptat cu sufletul la gură de telespectatorii români.

ADVERTISEMENT