Life

Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după infectarea cu COVID-19. Anunțul așteptat de telespectatori

Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după infectarea cu COVID-19. Cosmina Păsărin a făcut anunțul așteptat de fanii vedetei.
21.09.2021 | 12:48
Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după infectarea cu COVID-19. Anunțul așteptat de telespectatori
Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după infectarea cu COVID-19. Anunțul așteptat de telespectatori. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Telespectatorii se întreabă când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după infectarea cu COVID-19. Cosmina Păsărin, cea care i-a ținut locul la matinalul de la Pro TV, a făcut anunțul în direct.

Soția lui Radu Vâlcan a anunțat că este infectată cu coronavirus cu mai bine de două săptămâni în urmă, motiv pentru care a rămas acasă. Recent, și soțul ei și fiul cel mic s-au îmbolnăvit, dar nu au simptome grave.

Când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după infectarea cu COVID-19

Cosmina Păsărin a dezvăluit când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea, după ce s-a infectat cu SARS – CoV – 2. Prezentatoarea se află în izolare la domiciliu de două săptămâni, dar se va întoarce în curând.

ADVERTISEMENT

Blondina se va întoarce la cârma emisiunii începând de miercuri, 29 septembrie 2021. Vedeta a făcut o formă ușoară a bolii și nu a fost nevoită să meargă la spital.

„Mai este puțin și se întoarce Adela, miercuri va reveni”, a declarat Cosmina Păsărin în cadrul emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și fiul cel mic, Adrian, care a venit în lume în luna iulie, s-au infectat și ei cu coronavirus. Cei doi se simt bine și nu au avut o formă gravă a bolii, după cum a anunțat Adela Popescu recent.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți.

ADVERTISEMENT

De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine.

Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat vedeta de televiziune la Pro TV.

ADVERTISEMENT

De ce nu s-a vaccinat Adela Popescu

Adela Popescu nu a apucat să se vaccineze anti-COVID. Blondina ar fi vrut să facă acest lucru în viitorul apropiat, dar a vrut să mai aștepte o perioadă după naștere.

„Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după ce am născut”, spunea aceasta în urmă cu două săptămâni, după ce a anunțat că este infectată cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan s-a vaccinat din luna martie pentru a-și proteja familia, însă a contactat virusul de la soția lui. Cu toate acestea, imunizarea l-a ajutat să dezvolte doar o formă ușoară a bolii.

Vedeta s-a infectat la puțin timp după ce a revenit pe micile ecrane, la o lună și jumătate de când a născut. Gabriel Coveșanu (Cove) a plecat de la Pro TV pentru a fi prezentator la Prima TV.

Astfel, Adela Popescu a fost nevoită să revină din concediul de maternitate mai repede decât ar fi plănuit. La doar câteva zile după ce s-a întors, vedeta a luat o altă pauză din cauza îmbolnăvirii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri