Life

Când revine Măruță la Pro TV! Ce show-uri surpriză mai apar în grila oficială

Pro Tv a anunțat când revin show-urile care au făcut, deja, istorie, pe micile ecrane. Oficial, și Vorbește Lumea, dar și Măruță, se întorc pe micile ecrane.
21.08.2023 | 13:38
Cand revine Maruta la Pro TV Ce showuri surpriza mai apar in grila oficiala
Cătălin Măruță revine la Pro TV. Grila postului, plină de surprize / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță revine pe micile ecrane, la Pro Tv. Show-ul pe care îl prezintă se pregătește, deja, să ocupe după-amiaza celor care îl îndrăgesc. În aceeași zi, telespectatorii postului din Pache Protopopescu se vor delecta și cu prima ediție din acest sezon de Vorbește Lumea.

Cătălin Măruță, înapoi la Pro Tv!

Cătălin Măruță revine în grila Pro TV peste doar o săptămână. Din 28 august, emisiunea lui se întoarce, de luni până vineri, pe tronsonul de după-amiază. Dimineața, desigur, din aceeași zi, va fi ocupată de show-ul Vorbește Lumea. Alături de superba Lili Sandu vor fi, din nou, cei doi băieți, Shurubel și Bogdan.

ADVERTISEMENT

Surprizele vin însă seara. Astfel, din 11 septembrie, serialul Clanul revine pe micile ecrane, în fiecare luni, începând cu ora 20.30. Distribuția va fi completată de noi actori cunoscuți. Personajele care au făcut deja istorie vor avea parte de un parcurs neașteptat, iar multe întrebări își vor găsi răspunsuri.

Marți, miercuri și joi sunt zilele în care, la 20.30, va fi difuzat serialul fenomen Las Fierbinți. Și, promit producătorii, aventurile lui Bobiță, Celentano și Firicel vor fi și mai amuzante ca până acum. În plus, vor fi timp de trei zile pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Marțea, din 12 septembrie, începând cu 21.30, telespectatorii vor putea urmări show-ul care te poate învăța sa faci bani. Imperiul Leilor revine la Pro TV, cu un juriu îmbunătățit și cu noi oameni de afaceri care caută finanțare pentru a se dezvolta.

Miercurea, de la 21.30, este momentul poveștilor emoționante de viață. Așa că, un nou sezon de Visuri la Cheie este programat. Joi este dedicată aventurilor fără seamăn, așa că noua producție a Pro TV, Săriți de pe Fix, și-a făcut locul în grilă.

ADVERTISEMENT

Love Island cu Alina Ceușan, show zi de zi

Love Island România, show-ul matrimonial pe care Pro Tv mizează în lupta pentru audiență va fi zilnic, de luni până vineri. Producția a cărei gazdă este frumoasa Alina Ceușan, va începe lunea de la ora 23.00, iar în restul zilelor de la 23.30.

Dacă tot vorbim de show-uri de succes, la Pro TV revine și Vocea României. Vinerea, începând cu 8 septembrie, Pavel Bartoș va da startul celui de-al zecelea sezon al emisiunii. Trebuie amintit că, printre antrenori, este și un nou ”vuplu”: Horia Brenciu cu Theo Rose. Ei se alătură deja consacraților Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley.

ADVERTISEMENT

În weekend, Pro Tv a programat filme de succes. Și, începând cu sâmbătă, 16 septembrie, ora 20.00, debutează și primul sezon al serialului Groapa. Producția prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste.

ADVERTISEMENT