Life

Lora și Ionuț Ghenu, pas decisiv în relația lor: „Mărităm fata”

Lora și Ionuț Ghenu au făcut un pas important în relația lor! Cântăreața a făcut marele anunț pe contul personal de Instagram. Ce imagine a publicat?
19.05.2023 | 16:21
Lora si Ionut Ghenu pas decisiv in relatia lor Maritam fata
.Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lora și Ionuț Ghenu au făcut un pas uriaș în relația lor! Este vestea momentului în showbiz-ul de la noi, veste dată chiar de îndrăgita cântăreață de muzică pop!

Lora și Ionuț Ghenu, nași de cununie!

Blondina a postat o fotografie alături de partenerul ei de viață, în care ține un buchet de flori primit de la acesta. „Mărităm fata!”, este mesajul pe care Lora l-a scris la fotografia urcată pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Mulți au crezut că vedeta se referă la propria ei cununie civilă, însă FANATIK a aflat adevărul despre momentul pe care îl trăiește alături de iubitul ei. În realitate, Lora și Ghenu sunt nași de cununie, căci femeia care se mărită este viitoarea ei cumnată, sora lui Ionuț Ghenu!

Lora ne-a spus că este foarte bucuroasă pentru cumnățica și prietena ei și, ne-a asigurat, că vom afla atunci când va ajunge și ea în fața altarului. ”Nu e vorba de mine, vă vom anunșa momentul. Dar fiecare urare de Casă de Piatră i-am transmis-o finuței, Andreea”, ne-a spus Lora.

ADVERTISEMENT

„Am să vă spun când mă căsătoresc și eu. Sunt nașă de nuntă. Se căsătorește sora lui Ionuț”, a mai precizat Lora, în exclusivitate pentru FANATIK.

Lora și Ionuț Ghenu, relație controversată

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de ani buni deja. Relația lor însă a pornit sub auspicii cât se poate de controversate. Ionuț Ghenu era într-o relație cu Doinița Oancea, iar Lora era, la acea vreme, în poziția de a divorța de primul ei soț, Dan Badea.

ADVERTISEMENT

De curând, frumoasa cântăreață a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația cu bărbatul alături de care a construit, astăzi, o familie.

„Suntem de opt ani împreună și de zece ani suntem prieteni. Și de zece ani lucrăm împreună, ceea ce face relația noastră interesantă și câteodată grea și câteodată ideală. Suntem amanți, că nu suntem căsătoriți. Nu am fost amanți, Doamne ferește! Ar fi fost interesant. Să știi că mi-a fost ciudă un pic.

ADVERTISEMENT

Îți vine așa un pic să te răzbuni. Te gândești că dacă tot ești acuzat, așa, de lucruri înainte să le faci… Hai să le faci și după aia să fie mai simplu”, ne spunea Lora.

Relația lor însă s-a dezvoltat cât se poate de frumos. Cei doi, în cei opt ani împreună, au învățat să se comporte unul cu celălalt. Mai mult chiar, cei doi au trecut împreună prim momente dificile și au reușit să le depășească.

„Cu Lora știu să tac când se enervează. Cu ce se enervează Lora? Câteodată greșesc că mă trezesc. Te spun, de abia așteptam să prind televizorul, să rup tot. Lora, câteodată, când are 70 task-uri, mai ales dimineața când se strâng multe, curieri… N-am înțeles nici acum de ce nu folosește un terț, ca să nu mai stea ea cu curieratul…

Are multe pe cap. Și eu mă trezesc, îmi văd de ale mele și pun câte o întrebare din aia idioată. Și atunci înțeleg să se mai enerveze. Are voie”, ne spunea Ionuț Ghenu. Mai mult, ne-au mărturisit cei doi, își doresc cu ardoare un copil.

lora
Imaginea pe care a postat-o Lora pe Instagram, care a stârnit confuzii în rândul fanilor. Foto: Instagram

Lora și Ionuț Ghenu au stat trei luni în Bali

Înainte de a se căsători, la începutul acestui an, Lora și ionuț Ghenu și-au pregătit, oarecum, viitorul. Și au făcut-o în Bali, loc în care au închiriat, timp de trei luni, o căsuță în care s-au bucurat de intimitate și de vremea perfectă din exotica insulă.

„Un copil o să-mi schimbe puțin prioritățile. Ne dorim și sper că dacă Universul vrea pentru noi chestia asta. Nu facem nimic să blocăm o posibilă sarcină. Oricum, într-un fel sau altul poți să ai copii. Eu nu cred că pe planeta asta suntem construiți ca să iubim doar ce iese din noi”, a declarat Lora.

ADVERTISEMENT