Sport

Când se joacă derby-ul Dinamo – FCSB! “Câinii” au anunţat stadionul pe care se dispută

Derby-ul Dinamo - FCSB din returul sezonului regulat se va disputa duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30. "Câinii" au anunţat că vor juca pe Arena Naţională derby-ul.
01.11.2023 | 21:08
Cand se joaca derbyul Dinamo  FCSB Cainii au anuntat stadionul pe care se disputa
Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB! "Câinii" au anunţat stadionul pe care se dispută. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Turul sezonului regulat din SuperLiga este aproape de final, iar primul mare derby din retur este programat în etapa a doua când Dinamo va primi vizita celor de la FCSB.

Când se joacă derby-ul Dinamo – FCSB!

Derby-ul Dinamo – FCSB este programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30. Dinamoviştii au anunţat că meciul se va desfăşura pe Arena Naţională, acolo unde “câinii” şi-au desfăşurat ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

În tur, FCSB s-a impus cu 2-1 în derby-ul care s-a desfăşurat pe stadionul “Arcul de Triumf”. Atunci, roş-albaştrii au încercat, fără succes, să închirieze stadionul Ghencea, dar nu au primit avizul echipei Armatei.

Astfel, au fost doar 7000 de fani prezenţi la “Derby de România”. Cele două formaţii au obiective diametral opuse. “Câinii” se luptă pentru evitarea retrogradării, în timp ce FCSB este liderul la zi din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Recordul de asistenţă a fost la FCSB – CFR Cluj! E aşteptat să fie doborât la FCSB – Rapid

Până acum, meciul cu cea mai mare asistenţă din acest sezon a fost FCSB – CFR Cluj, care a adunat 28.519 fani în tribunele stadionului Ghencea, primul meci al echipei lui Gigi Becali pe noul stadion.

Însă, recordul va fi doborât în derby-ul FCSB – Rapid, care va avea loc duminică, de la ora 20:30. Conform lui Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, au fost vândute 30.000 de bilete cu şase zile până la meci.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă “Derby de România” dintre Dinamo şi FCSB va reuşi să adune în tribune mai mulţi spectatori ca la FCSB – Rapid, ambele confruntări fiind programate pe Arena Naţională.

“Câinii”, medie de 6755 de fani la fiecare meci

Ultimul “Derby de România” disputat pe Arena Naţională este unul de tristă amintire pentru “câini”. Pe 12 septembrie 2021, FCSB şi-a umilit marea rivală, reuşind să se impună cu 6-0.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Dinamo nu stă grozav la capitolul numărului de fani prezenţi pe stadion. “Câinii” sunt abia pe locul 9 la acest capitol, cu o medie de 6755 de fani la fiecare meci.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota EXCLUSIVĂ Betano pentru pronosticul „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid