Sport

Când se joacă dubla CFR Cluj – Lazio din barajul Conference League! Ce avantaj are campioana României

CFR Cluj - Lazio se va juca în barajul de calificare în optimile de finală din Conference League. Campioana României are un avantaj în primăvara europeană.
07.11.2022 | 15:27
Cand se joaca dubla CFR Cluj  Lazio din barajul Conference League Ce avantaj are campioana Romaniei
Când este programată dubla CFR Cluj - Lazio din barajul Conference League
ADVERTISEMENT

CFR Cluj o va întâlni pe Lazio în barajul pentru calificarea în optimile de finală din Conference League. Campioana României are parte de cel mai dificil adversar de pe lista echipelor venite din Europa League

Datele de disputare ale dublei CFR Cluj – Lazio în barajul din Conference League. Ardelenii joacă returul acasă

Lazio – CFR Cluj este manşa tur a barajului din Conference League şi se va disputa pe 16 februarie 2023. UEFA va anunţa ulterior ora de start a prtidei.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Lazio, manşa retur din barajul Conference League, se va juca pe 23 februarie 2023. Pentru că s-a aflat în urna capilor de serie, campioana României va juca returul pe teren propriu.

Dubla CFR Cluj – Lazio va fi transmisă la TV de PRO TV sau PRO Arena. Postul din Bulevardul Pache Protopopescu deţine drepturile de difuzare a meciurilor din Europa League şi Conference League.

ADVERTISEMENT

Program de foc pentru CFR Cluj în februarie 2023: două derby-uri în SuperLiga şi dubla din Conference League

Pentru CFR Cluj se anunţă un februarie 2023 cu multe meciuri decisive, iar luna va fi deschisă cu două derby-uri în SuperLiga. În weekend-ul 4-5 februarie 2023, în Gruia vine FCSB, iar o săptămână mai târziu, în weekend-ul 11-12 februarie 2023, campioana României se va deplasa pe terenul Universităţii Craiova.

Apoi, pe 16 februarie 2023, este programat meciul Lazio – CFR Cluj. Între cele două manşe din Conference League, în weekend-ul 18-19 februarie 2023, campioana României va primi vizita lui FC Argeş.

ADVERTISEMENT

Pe 23 februarie 2023 se joacă CFR Cluj – Lazio, returul barajului din Conference League. Luna va fi încheiată cu un meci pe terenul Petrolului Ploieşti. În aceste condiţii, campioana României va disputa şase meciuri în a doua lună a anului viitor.

Ce adversari ar putea avea CFR Cluj dacă se va califica în optimile de finală din Conference League

Dacă va trece de Lazio, CFR Cluj îşi va afla, pe 24 februarie 2023, adversarul din optimile de finală ale Conference League. Este vorba de una dintre cele opt câştigătoare de grupă: Istanbul Başakşehir, West Ham United, Villarreal, Nice, AZ Alkmaar, Djurgårdens IF, Sivasspor sau Slovan Bratislava.

ADVERTISEMENT

Meciurile din optimile de finală ale Conference League se vor disputa pe 9 martie 2023 (manşa tur) şi pe 16 martie 2023 (manşa retur). De această dată, câştigătoarele grupelor se vor afla în urna capilor de serie şi vor evolua pe teren propriu în retur.

ADVERTISEMENT