Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Aryna Sabalenka în sferturi la WTA Dubai. Organizatorii au anunțat ora de start

20.02.2020 | 07:14
Cand se joaca Simona Halep  Aryna Sabalenka in sferturi la WTA Dubai Organizatorii au anuntat ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep o întâlnește pe Aryna Sabalenka în sferturile turneului de la Dubai, iar organizatorii au stabilit că partida se va juca joi, pe terenul central, nu mai devreme de ora României 18:30.

Când joacă Simona Halep în sferturi la Dubai

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Dubai după un meci maraton cu Ons Jabeur, decis în tiebreak-ul setului trei, după mai bine de două ore de tenis. După victoria cu sportiva din Tunisia, scor 1-6, 6-2, 7-6 (7), Simona o va întâlni pe Aryna Sabalenka pentru un loc în „careul de ași” al competiției Premier din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Halep și Sabalenka a fost programată de organizatori joi, pe arena centrală de la Dubai, nu mai devreme de ora României 18:30.

Dacă Simona a stat pe teren peste două ore cu Ons Jabeur, Aryna Sabalenka a obținut calificarea în sferturi după un meci tranșat în minumum de seturi, 6-4, 6-3, împotriva lui Elise Mertens.

ADVERTISEMENT

Sabalenka a învins-o pe Halep în acest an

Meciul din sferturile turneului de la Dubai va consemna a patra confruntare directă dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka.

Primele două jocuri au fost câștigate de Halep în minimum de seturi, la Shenzhen și Cincinnati în 2018, în ce a treia confruntare a avut loc la începutul acestui an, câștigată de Sabalenka fără emoții în sferturile turneului de la Adelaide, cu 6-4, 6-2.

ADVERTISEMENT

Aryna Sabalenka a început sezonul la Shenzhen, unde s-a oprit în sferturi după o înfrângere suferită în două seturi cu Kristina Pliskova, 4-6, 4-6, iar la Adelaide a ajuns în semifinale, după ce a cedat la Dayana Yastremska.

Evoluțiile solide ale Arynei de la primele două turnee din 2020 nu au continuat și la Australian Open, de unde a fost eliminată în runda inaugurală de Carla Suarez Navarro după două seturi identice, 6-7 (6), iar pentru a ajunge să joace cu Halep pentru un loc în semifinalele de la Dubai a trecut de Maria Sakkari, 6-2, 4-6, 6-1, și Elise Mertens, 6-4, 6-3.

ADVERTISEMENT