Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Jennifer Brady în turul 1 la Australian Open. Se știe ora de start

20.01.2020 | 07:23
Cand se joaca Simona Halep  Jennifer Brady in turul 1 la Australian Open Se stie ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca împotriva lui Jennifer Brady în turul 1 la Australian Open. Organizatorii au anunţat că românca va debuta marţi la primul turneu de Grand Slam al anului, iar ora urmează să fie anunţată cu o zi înainte de meci.


UPDATE, 20 ianuarie, ora 07:23 / Partida Simona Halep – Jennifer Brady se va juca marți, 21 ianuarie, de la ora 10:00 (ora României). Întâlnirea va avea loc pe Margaret Court Arena și va fi prima din sesiunea de seară în Australia.

ADVERTISEMENT


Știre inițială, 16 ianuarie

Când se joacă Simona Halep – Jennifer Brady în turul 1 la Australian Open! Mai mult timp de refacere pentru “Simo”

Campioana noastră a fost eliminată în sferturile de finală de la Adelaide de bielorusa Aryna Sabalenka, scor 4-6, 2-6, la capătul unui meci în care a părut destul de apatică. Nici pauza de coaching a lui Darren Cahill nu a putut să o salveze pe campioana noastră, care a pierdut clar în al doilea meci din 2019.

Însă, eliminarea prematură de la WTA Adelaide îi oferă Simonei Halep o pauză ceva mai mare de pregătire pentru Australian Open, turneu care va începe luni şi care va aduna crema tenisului mondial.

ADVERTISEMENT

Jennifer Brady nu este un adversar lejer pentru Simona Halep în primul tur de la Melbourne. Americanca în vârstă de 24 de ani a reuşit să facă un turneu foarte bun la Brisbane, acolo unde a trecut de Maria Şarapova (3-6, 6-1- 6-7), iar apoi de liderul mondial Ashleigh Barty (6-4, 7-6).

Simona Halep urcă pe locul 3 WTA la începutul Australian Open!

Simona Halep şi Jennifer Brady s-au întâlnit prima dată în luna august a anului trecut, la turneul de la Toronto. A fost un meci câştigat cu greu de Simona Halep, la capătul a trei seturi foarte disputate: 4-6, 7-5, 7-6.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră abordează turneul australian de pe locul 3 WTA, poziţie pe care va urca lunea viitoare. Presiunea nu va fi atât de mare pe Simona Halep, în condiţiile în care are de apărat 240 de puncte la Melbourne, după ce anul trecut a părăsit competiţia în optimi, fiind eliminată de Serena Williams.

“Niciodată n-am muncit mai mult în întreaga mea carieră profesionistă”

Finalistă în 2018 la Australian Open, Simona Halep este văzută de bookmakeri abia a 5-a favorită a turneului. Românca are cotă 10,00 pentru un succes la Antipozi, mai jos decât Karolina Pliskova (9,00), Naomi Osaka (8,00), Ashleigh Barty (8,00) şi Serena Williams (4,00).

ADVERTISEMENT

Anul trecut la Australian Open s-a impus Naomi Osaka, după o finală cu Petra Kvitova, scor 7–6, 5–7, 6–4. Serena Williams este considerată mare favorită după ce a reuşit să se impună săptămâna trecută în turneul de la Aukland.

“De fapt, niciodată n-am muncit mai mult în întreaga mea carieră profesionistă. A fost o perioadă foarte bună și sunt sigură că acele săptămâni de muncă mă vor ajuta pe tot parcursul anului, nu doar acum. Nu vreau să mă grăbesc și să spun că îmi doresc rezultate imediate, în luna aceasta. Este un efort pentru tot anul”, Simona Halep la Adelaide

  • 3 WTA este locul pe care îl va ocupa Simona Halep în ierarhia WTA de luni
  • 49 WTA este locul ocupat de Jennifer Brady

 

ADVERTISEMENT