Life

Când și unde se căsătoresc Valentin Sanfira și Codruța Filip. Ce surpriză are artista pentru invitați

Valentin Sanfira și soția lui au stabilit locul și data nunții. Când și unde se căsătoresc cei doi artiști și ce surpriză le-a pregătit Codruța Filip invitaților săi.
21.07.2022 | 09:05
Cand si unde se casatoresc Valentin Sanfira si Codruta Filip Ce surpriza are artista pentru invitati
Când și unde se căsătoresc Valentin Sanfira și Codruța Filip. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira și Codruța Filip au făcut declarații despre nunta lor. Iată unde va avea loc marele eveniment și ce au plănuit aceștia pentru ziua lor cea mare.

Valentin Sanfira și Codruța Filip, nuntă mare. Unde are loc evenimentul

Codruța Filip, devenită Sanfira după cununia civilă, a dat detalii despre nunta cu artistul de muzică populară.

ADVERTISEMENT

La doi ani după nunta lui Valentin Sanfira cu iubita lui, aceștia au decis că este momentul să facă și pasul cel mare al căsătoriei religioase. Cei doi se vor căsători pe Lacul Snagov, pe 15 octombrie.

Codruța Filip a declarat că la nunta ei cu Valentin Sanfira vor exista niște mărturii speciale pentru femei, sub forma unor balerini pe care să îi încalțe după ce pantofii cu toc le vor da bătai de cap, o surpriză plăcută pentru invitați!

ADVERTISEMENT

În acest fel, acestea se vor putea distra fără probleme în continuare și vor putea dansa fără să se gândească la durerile de picioare. Codruța Filip a avut grijă să fie disponibile toate numerele de balerinii pentru invitatele ei.

Surpriza Codruței Filip pentru invitații de la nuntă. Ce tradiții se vor respecta

În ceea ce privește tradițiile de nuntă pe care le vor respecta la ceremonia religioasă a lui Valentin Sanfir și Codruța Filip, cântăreața de muzică populară a dezvăluit că se va ține obiceiul bărbieritului mirelui și învelitul miresei.

ADVERTISEMENT

‘’Mărturiile astea au fost făcute cu un scop. Toate fetele vor primi balerini foarte drăguți, aurii, frumoși, eleganți pe post de mărturii care să îi încalțe. Sunt pe numere pentru fiecare fată în parte. Merg la nunți și văd fetele cum obosesc după o oră, două și e păcat să nu mai danseze.

Vor fi câteva obiceiuri, dar cele mai renumite precum bărbieritul mirelui, învelitul miresei. Petrecerea va fi pe lacul Snagov’’, a declarat Codruța Filip la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

În același timp, soțul artistei a declarat că au ceva emoții pentru marele eveniment din viața lor, pentru că sunt multe detalii de pus la punct și oricând ceva poate merge prost.

ADVERTISEMENT