Sport

Când va avea loc procesul lui Dani Alves, acuzat de viol. Riscă până la 12 ani de închisoare

Dani Alves riscă să stea în închisoare până la 12 ani. Când va avea loc procesul fotbalistului acuzat de viol și arestat încă de la începutul anului.
22.06.2023 | 19:32
Cand va avea loc procesul lui Dani Alves acuzat de viol Risca pana la 12 ani de inchisoare
Dani Alves riscă 12 ani de închisoare dacă este găsit vinovat în procesul de viol. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dani Alves a fost trimis după gratii la începutul anului, după ce a fost acuzat de viol la finalul anului 2022. Fotbalistul cu cele mai multe trofee din istoria fotbalului riscă până la 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Când va avea loc procesul lui Dani Alves, acuzat de viol

Ajuns la 40 de ani, Dani Alves a fost acuzat de viol de o tânără de 23 de ani în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022 la un club de noapte din Barcelona. Fotbalistul care a îmbrăcat tricourile lui Juventus sau PSG a fost arestat și închis de autorități.

ADVERTISEMENT

Potrivit Marca, ibericii se tem de faptul că, odată cu eliberarea fotbalistului brazilian acesta va fugi în țara natală cu care Spania nu are act de extrădare. Procesul lui Dani Alves ar urma să aibă loc în toamna acestui an, în perioada octombrie-noiembrie.

Data exactă a procesului fotbalistului acuzat de viol va fi comunicată ulterior. În cazul în care va fi găsit vinovat, Dani Alves riscă să stea după gratii până la 12 ani. În luna aprilie, fotbalistul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu tânăra în vârstă de 23 de ani, însă ambele părți ar fi fost de acord.

ADVERTISEMENT

Dani Alves, versiuni diferite în fața judecătorilor

Dani Alves a expus nu mai puțin de trei variante în fața judecătorilor. În primă fază, în luna ianuarie, Dani Alves a precizat că nu o cunoaște pe tânăra care îl acuză de viol. Ulterior, brazilianul a mărturisit în fața autorităților că s-a întâlnit întâmplător cu tânăra în vârstă de 23 de ani în toaleta clubului.

Totuși, brazilianul a precizat că nu a avut loc niciun act sexual. Ulterior, Dani Alves le-a transmis judecătorilor că a întreținut relații sexuale cu tânăra care îl acuză de viol, însă că actul a fost consimțit.

ADVERTISEMENT

Joana Sanz, fosta soție a lui Dani Alves, a divorțat rapid după ce a aflat de situația fotbalistului. Fundașul dreapta a mărturisit că nu a vrut ca soția sa să afle cele întâmplate, motiv pentru care a ascuns totul.

Dani Alves riscă până la 12 ani de închisoare

Potrivit presei spaniole, procurorii dețin probe esențiale care îl fac vinovat pe Dani Alves de viol. Ultima oară la Pumas, Dani Alves s-a căsătorit cu Joana Sanz în 2017. De-a lungul carierei, brazilianul a cucerit nu mai puțin de 37 de trofee, cele mai multe din cariera unui fotbalist.

ADVERTISEMENT

La nivel de club, Dani Alves a câștigat 37 de trofee, în timp ce cu naționala Braziliei, fotbalistul și-a trecut în cont alte 5 trofee. Incidentul din toaleta clubului ar fi fost confirmat și de un martor care a surprins momentele întâmplate.

ADVERTISEMENT
Tags: