Sport

O nouă lovitură pentru Dani Alves. Joana Sanz, încă soția sa, sărut pasional și declarație de dragoste pentru o altă femeie!

Închis și cercetat pentru agresiune sexuală, Dani Alves a primit o nouă lovitură din partea soției sale, Joana Sanz, care a cerut deja divorțul.
20.04.2023 | 10:44
O noua lovitura pentru Dani Alves Joana Sanz inca sotia sa sarut pasional si declaratie de dragoste pentru o alta femeie
Joana Sanz, soția lui Dani Alves, sărut pasional și declarație de dragoste pentru o altă femeie!
ADVERTISEMENT

Cel mai titrat fotbalist al lumii, Dani Alves este închis preventiv și este cercetat după ce a fost acuzat de o tânără că ar fi violat-o. Întregul caz tinde să capete accente de telenovelă. Și, de parcă povestea în sine nu avea suficientă sare și piper, în ecuație a intrat și soția brazilianului, Joana Sanz.

Joana Sanz, o nouă lovitură pentru Dani Alves

În mijloc de februarie, soția lui Dani Alves posta un mesaj răscolitor pe rețelele sociale. Și vorbea în acesta despre durerea indusă de faptul că exact în perioada în care-și pierduse mama apăruseră și acuzațiile la adresa fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Dar nu numai. Joana Sanz, care avea să declare public și că-și dorește să obțină divorțul, încheia cu rânduri în care cerea să nu fie judecată. De Dani, dar și de urmăritori sau mass-media.

”Mă simt singură, știi? Mi-ai spus că oriunde aș fi, vei fi cu mine, dar nu te simt. Nu mă pedepsi și nu mă judeca dacă mă vezi dansând sau zâmbind.

ADVERTISEMENT

Doar încerc să-mi vindec rănile în modul meu. Într-un fel în care-mi este bine, cum și-ar dori și mama”, scria aceasta.

Probabil că nimeni nu a perceput exact despre ceea ce este vorba. Însă acum, aceste vorbe capătă o altă dimensiune. Lucru pe care l-au relevat jurnaliștii de la Marca.

ADVERTISEMENT

Pe 2 aprilie, Joana anunța că va părăsi rețelele sociale. ”Nu sunt o persoană care trăiește expunându-se public. Pentru că îmi provoacă anxietate și nu este pentru mine. Slavă Domnului, îmi pot face treaba departe de reflectoarele mass-media”, își justifica ea gestul.

Însă, iată, a revenit asupra deciziei. Și a făcut-o cu un story pe Instagram în care o sărută pe fotomodelul Sandra Tabares. O imagine însoțită și de un mesaj adresat acesteia.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani Sandra Tabarés. Te iubesc. Mulțumesc că m-ai ridicat de la pământ și m-ai umplut din nou de vitalitate.

Continuăm să adăugăm momente. Indiferent de dificultăți și obstacole”, a scris soția lui Dani Alves. Fără îndoială, o nouă lovitură pentru fotbalistul brazilian.

ADVERTISEMENT