News

Când va fi înmormântată mama premierului Florin Cîțu. Aceasta va fi condusă pe ultimul drum în satul natal

Mama lui Florin Cîțu va fi înmormântată în satul natal.
05.06.2021 | 17:33
Cand va fi inmormantata mama premierului Florin Citu Aceasta va fi condusa pe ultimul drum in satul natal
ADVERTISEMENT

Mama premierului va fi condusă pe ultimul drum duminică, în satul natal. Trupul neînsuflețit al acesteia va fi depus la capela din satul Poenița, comuna Golești.

Unde va fi înmormântată mama premierului

Slujba de înmormântare va avea loc, așadar, pe 6 iunie, duminică, și va fi efectuată la biserica satul Coasta, din județul Vâlcea, după ce a fost depus trupul la capela din Golești.

ADVERTISEMENT

Momente extrem de triste pentru Florin Cîțu, care și-a pierdut mama, după o luptă întreagă cu boala. Aceasta suferea din cauza unei maladii incurabile, care a învins-o, într-un final.

Elena Cîțu s-a stins în cursul zilei de vineri, iar premierul a anunțat că își eliberează programul pentru ziua aceasta. El urma să participe la un eveniment în București.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Florin Cîțu nu voia să fie premier

Mama premierul Florin Cîțuavea 85 de ani. Prim-ministrul ajungea destul de rar acasă, astfel că tatăl lui a fost chiar îndemnat să spună că el nu și-a dorit ca fiul său să ajungă în fruntea Guvernului.

”Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități (…) Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ține la locurile astea”, a declarat Vasile Cîțu.

ADVERTISEMENT

De altfel, în momentul când mama sa a murit, Florin Cîțu se afla în Baia Mare, participând la prezentarea planului de investiții pentru județul Maramureș.

Florin Cîțu a recunoscut că nu merge prea des să își vadă părinții

El însuși declara că nu ajunge prea des în locurile natale, dar atunci când o face merge cu plăcere. De asemenea, el spunea că drumul este unul foarte prost.

ADVERTISEMENT

 „Familia mea este acolo, merg acolo cu plăcere. Este un loc uitat de lume, este un drum îngrozitor, sunt trei case e un deal și vreo cinci pe alt deal, dar e fantastic”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a ajuns în satul natal în ziua de sâmbătă, unde urmează să își înmormânteze mama. Florin Cîțu a fost foarte discret în ceea ce privește viața sa personală.

El a copilărit în cătunul Tulei, din comuna Golești, alături de fratele său. Acesta a lăsat pământurile natale pentru Capitală, acolo fiind cariera sa. Vecinii și-a amintesc pe acesta de când mergea cu vacile bunicilor săi.

ADVERTISEMENT