ADVERTISEMENT
Life

Când va naște soția lui Dani Oțil, de fapt. Noi informații despre sarcina Gabrielei Prisăcariu

Misterul a fost deslușit: s-a aflat când va naște iubita lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu va deveni mamă pentru întâia oară.
Autor: Dan Suta | 19.05.2021 | 16:35
Când va naște soția lui Dani Oțil, de fapt. Noi informații despre sarcina Gabrielei Prisăcariu
Nevasta lui Dani Oțil va naște peste câteva luni. Foto: Instagram

Dani Oțil este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tată. Partenera lui, Gabriela Prisăcariu este însărcinată cu primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină se află deja în al doilea trimestru de sarcină. Soția prezentatorului de la Antena 1 este, așadar, gravidă în 16 săptămâni.

Asta înseamnă că va naște peste exact 5 luni. Burtica ei crește pe zi ce trece, iar emoțiile devin tot mai mari pe măsură ce se scurge timpul pentru amândoi.

Iubita lui Dani Oțil a devenit soția prezentatorului pe 15 mai

Până la momentul în care bebelușul va veni pe lume, cei doi au făcut un alt pas important. Pe 15 mai, adică în urmă cu doar patru zile, aceștia au decis să-și unească destinele.

ADVERTISEMENT

Nunta nu a fost una fastuoasă așa cum probabil ne-am fi așteptat în primul rând din cauza vremurilor pe care le trăim. Nici mirii nu sunt ahtiați după imagine și epatare, așa că petrecerea a fosyt una restrânsă.

La marele eveniment din viața lor au participat membrii familiei și prietenii extrem de apropiați ai celor doi.

Logodna a fost însă una ceva mai specială. Tânăra a fost cerută în căsătorie într-un cadru idilic, în timpul unei escapade în Mexic.

ADVERTISEMENT
dani oțil
Gabriela Prisăcariu a devenit soția lui Dani Oțil pe 15 mai. Foto: Instagram

Cine este Gabriela Prisăcariu

Chiar dacă sunt împreună de ceva timp, cei doi au hotărât să își recunoască relația recent. Gabriela este cunoscută publicului larg pentru că a participat în mai multe show-uri de televiziune.

Soția lui Dani Oțil a făcut parte din echipa „Supermodels” by Cătălin Botezatu, în urmă cu 6 ani. A devenit și mai celebră în urma participării la un show matrimonial.

ADVERTISEMENT

În respectiva emisiune i-a cucerit pe telespectatori cu afirmațiile sale controversate despre relațiile dintre bărbați și femei.

„Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap, aşa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, este una din declarațiile cu care s-a făcut remarcată blondina.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil a fost destul de discret cu viața sa personală. Singura persoană publică cunoscută cu care acesta s-a afișat până la Gabriela a fost Mihaela Rădulescu, cu care păstrează și astăzi o relație frumoasă de prietenie.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!