Life

Când vor putea românii să vadă HBO Max. Lansarea în Europa are loc în luna octombrie

Reprezentanții companiei au anunțat că HBO Max va intra oficial în Europa din 26 octombrie. Noua platformă va ajunge în România anul viitor.
06.10.2021 | 13:16
Cand vor putea romanii sa vada HBO Max Lansarea in Europa are loc in luna octombrie
ADVERTISEMENT

HBO Max se va lansa în Europa din 26 octombrie. Primele țări unde va ajunge vor fi Spania, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Suedia și Andorra.

Serviciul de streaming HBO Max va ajunge și în alte țări din Europa, printre care și România în 2022. Reprezentanții companiei au anunțat că doresc ca până în anul 2026 acesta să fie disponibil în 190 de țări.

ADVERTISEMENT

În luna mai, HBO Max a sărbătorit un an de la lansare în SUA.

Când vor putea românii să vadă HBO Max. Lansarea în Europa are loc în luna octombrie

În cadrul unui eveniment transmis virtual, reprezentanții companiei au anunțat că HBO Max va fi lansat în Europa pe 26 octombrie. Pe platforma de streaming a WarnerMedia, care înlocuiește HBO Go, se vor putea urmări producții HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network și Max originals.

Pasionații vor putea urmări și titluri vechi consacrate, dar și producții noi. În plus, toate blockbusterele Warner Bros vor putea fi vizionate pe HBO Max la doar 45 de zile de la lansarea în cinematografe.

ADVERTISEMENT

În cadrul evenimentului virtual care a fost urmărit în mai multe țări au fost dezvăluite imagini din mai multe producții. Secvențe din Succession, sezonul 3, Peacemaker sau teaser-ul de la House of the Dragon.

Cât costă abonamentul pentru HBO Max

Deocamdată nu se știe care va fi prețul unui abonament pentru România. Au fost anunțate doar cele pentru țările unde platforma va fi funcțională din 26 octombrie.

ADVERTISEMENT

În Finlanda, Spania sau Andorra va costa 8.99 euro, pe lună. În Suedia – 89 coroane suedeze (echivalentul a 8.8 euro) pe lună, în Norvegia – 89 coroane suedeze (echivalentul a 8.8 euro) / lună, iar în Danemarca – 79 coroane suedeze (echivalentul a 7.8 euro) / lună.

Ținând cont de prețul unui abonament din celelalte țări, cel mai probabil în România va costa aproximativ 45 de lei/lună, mai mult decât HBO Go.

ADVERTISEMENT

HBO Max va fi disponibil din 2022 în alte 14 țări europene. Acestea sunt Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

“HBO Max vine în Europa și aduce cele mai bune filme și seriale produse în ultima sută de ani”, a declarat Johannes Larcher, Head of HBO Max International.

ADVERTISEMENT