News

Candidează George Simion la Primăria Capitalei? Mitică Dragomir, despre culisele bătăliei pentru Bucureşti

Dumitru Dragomir a dezvăluit un scenariu bombă la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ: George Simion candidat la Primaria Bucuresti.
15.04.2024 | 18:22
Candideaza George Simion la Primaria Capitalei Mitica Dragomir despre culisele bataliei pentru Bucuresti
Dumitru Dragomir a comentat posibila intrare a lui George Simion în cursa pentru primăria Capitalei Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat lupta pentru posturile de primari din Bucureşti şi şi-a exprimat scepticismul că sondajele publicate în ultima vreme reflectă într-adevăr opţiunile electoratului.

George Simion ar candida la Primăria Capitalei ca să ridice partidul

“Sondajele date de televiziuni sunt nişte sondaje mincinoase. Nu se poate să fie Clotilde pe primul loc la Sectorul 1, când eu stau cu toată lumea de vorbă şi toată lumea o înjură ca la uşa cortului”, a spus Dragomir, la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

“Piedone este pe primul loc detaşat la Capitală. Părerea mea, ca să-l bată pe Nicuşor Dan, este ca doctorul Cîrstoiu să se retragă măcar cu o săptămână înainte de alegeri. Şi atunci câştigă sigur Piedone”, a mai spus Dumitru Dragomir, în discuţia cu Horia Ivanovici.

În acelaşi timp, “Oracolul de la Bălceşti” a comentat şi ultimul scenariu vehiculat în culisele luptei electorale, posibila candidatură a preşedintelui AUR, George Simion, pentru funcţia de edil-şef al Capitalei

ADVERTISEMENT

“Am auzit că George Simion s-ar băga în cursa pentru Primăria Generală, nu neapărat ca să câştige, ci ca să ridice un pic partidul. Am auzit că de-asta ‘i-a pus tălpi’ lui Cozmin Guşă, că se bagă el, Simion.

De ce se bagă la Primăria Capitalei? Pentru că aici este rampa de lansare către preşedinţia ţării. Nu ştiu dacă sondajele sunt bune, dar Simion nu e prea sus în Bucureşti”, a comentat Dragomir.

ADVERTISEMENT

În continuare, fostul şef al LPF consideră că strategia liderului AUR este una bună, chiar dacă are puţine sorţi de izbândă.

“Simion s-a gândit bine. Chiar dacă nu iese, ridică bine partidul în Capitală. Încerc să cred că e un politician bun. E un practician bun. Nu e deştept ca Vadim, dar joacă rolul opoziţiei mai bine decât Vadim”, a mai spus Dragomir. “George Simion ia în Bucureşti peste 15%, iar în ţară ia peste 25%”, este predicţia sa.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l priveşte pe candidatul PNL-PSD, Cătălin Cîrstoiu, Dumitru Dragomir consideră că acesta este sabotat chiar de către cei care îl susţin. “Părerea mea este că lui Cîrstoiu i-au pus piedici. O falsitate şi o minciună mai mare decât politica nu există. În momentul în care a venit, de la ei din partid, cu ideea că dacă iese la Capitală poate să iasă preşedintele ţării, l-au ‘curăţat’.

Dacă doctorul Cîrstoiu ar câştiga primăria Capitalei, dau scris pe cât vreţi că e preşedintele ţării. Cine i-a făcut programul doctorului, l-a omorât din start cu bancheta aia, singur în metrou şi cu mâinile în poală”, a mai spus Dragomir, la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

BOMBA! George Simion CANDIDEAZA la Primaria Bucuresti!?

ADVERTISEMENT