Sport

Dumitru Dragomir, acuze-șoc după scandalul de la Dinamo – Poli Iași 1-0: „Hațegan a primit ordin!”

Dumitru Dragomir a venit cu acuze-șoc după scandalul din Dinamo - Poli Iași, scor 1-0. „Oracolul din Bălcești” spune că Ovidiu Hațegan a primit ordin să îi salveze pe „câini”.
15.04.2024 | 15:00
Dumitru Dragomir acuzesoc dupa scandalul de la Dinamo  Poli Iasi 10 Hategan a primit ordin
Dumitru Dragomir, acuze-șoc după scandalul de la Dinamo - Poli Iași 1-0: „Hațegan a primit ordin!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a greșit inexplicabil în Dinamo București – Poli Iași, deoarece nu l-a eliminat pe Josue Homawoo pentru intrarea „criminală” la Luca Mihai. Mitică Dragomir spune că „centralul” din SuperLiga a primit ordin de la șefii lui.

Dumitru Dragomir, acuze-șoc după scandalul de la Dinamo – Poli Iași 1-0: „Hațegan a primit ordin!”

Mitică Dragomir a găsit o explicație pentru greșeala lui Ovidiu Hațegan de pe stadionul „Arcul de Triumf”. „Oracolul de la Bălcești” spune că sforile au fost trase pentru „câinii roșii”, care tremură la salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

„A greșit Hațegan, dar părerea mea este că Hațegan nu a greșit, ci a primit ordin. Nu am o probă în acest sens. Toată lumea vrea să salveze Dinamo. A dat cu nuca în perete rău de tot, și-a distrus cariera. L-am admirat extraordinar pe Hațegan și Colțescu.

Cum să nu dai roșu? Vrei să îl omori, dacă murea nici atunci nu îi dădeai cartonaș. Unde e corectitudinea? Nu l-aș suspenda numai pe el, i-aș rade pe toți care au fost în cabina VAR. Lui Hațegan i-aș da o lună, două, dar celor din cabina VAR le-aș da șase luni.

ADVERTISEMENT

Două sau trei etape i-aș da și lui Homawoo, nu se intră așa, ce ești criminal. Să aibă grijă, să nu plece din spital. Lovitura la cap are urmări de neînchipuit, să stea în spital. Dacă a dat comunicatul ăsta Vassaras, bravo lui.

Hațegan nu avea cum să greșească, doar dacă avea comandă. Totul este calculat, nimic nu este la voia întâmplării în lumea asta”, a spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, show live pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

ADVERTISEMENT

Ultimele detalii despre Luca Mihai! Doctorii au reușit să îl stabilizeze

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA medicii au reușit să îl stabilizeze pe Luca Mihai. Cornel Șfaițer a intrat în direct la primele ore ale dimineții și a dezvăluit ce a trăit titularul celor de la Poli Iași la spital.

„Luca Mihai va intra la cel de-al doilea CT și vom vedea starea lui. E la Spitalul Elias acum. Vom vedea dacă va fi transferat un al spital. E în stare de somnolență, în tratament. A sângerat și aseară în continuu.

ADVERTISEMENT

Acum e într-o stare destul de delicată aș putea spune. E pe mâini bune. Toată lumea e preocupată de starea și de sănătatea lui. E sub tratament în momentul de față. La momentul de față nu este bine.

Ne dorim să fie copilul bine, sunt și părinții cu el. Au venit special pentru joc din Germania. Am trăit niște momente cumplite. Mama a început să plângă. Îi curgea sânge din ureche de la tâmplă”, a spus Șfaițer.

Mitică Dragomir, acuze-șoc pentru Ovidiu Hațegan

ADVERTISEMENT