Life

Cândva stelele României, acum nu le mai recunoaște nimeni. Cum arată azi Manuela și Lili Fedorca

20.06.2020 | 11:31
Candva stelele Romaniei acum nu le mai recunoaste nimeni Cum arata azi Manuela si Lili Fedorca
Surorile Fedorca, pe vremea când formau trupa Elixir
ADVERTISEMENT

Manuela și Lili Fedorca au format trupa Elixir și erau printre cele mai ascultate românce. Surorile Fedorca erau chemate la toate spectacolele și aveau zeci de mii de admiratori.

Erau tinere și frumoase, însă anii au trecut, iar cele două nu mai arată ca divele de altădată.

ADVERTISEMENT

Dacă pe vremuri bărbații suspinau după artistele trupei Elixir, în prezent, doamne în toată firea, Lili și Manuela s-au transformat în femei de casă.

Trupa Elixir formată din Manuela și Lili Fedorca, uitată de generațiile trecute

Lili Fedorca are un băiețel, pe Luca, și a terminat studiat Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE și Facultatea de Psihologie. De asemenea, Manuela Fedorca este și ea căsătorită și are doi copii, o fetiță pe nume Lara Sofia și un băiat pe nume Eduard.

ADVERTISEMENT

La fel ca și sora ei, Lili, jumătatea brunetă a foste trupe Elixir stă departe de lumina reflectoarelor, deși, în trecut, a mai cochetat o perioadă cu muzca, dar și cu televiziunea, fiind prezentatoare TV a emisiunii “Zodia fluturelui”, la Euforia TV.

Acum, cele două surori își văd de viață liniștite, alături de familie și copii. Manuela și Lili Fedorca își fac concediile împreună și se vizitează destul de des.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut, iar formația care făcea furori în urmă cu 20 de ani a fost uitată, dar asta pentru că și noile generații ascultă cu totul altceva în acest moment, iar muzica și-a schimbat cursul, așa cum se întâmplă mereu.

Lili Fedorca era o apariție
Lili Fedorca era o apariție

Deși nu mai arată ca pe vremuri, Lili Fedorca a rămas o femeie frumoasă, cu trăsături fine. Anii își spun cuvântul, însă este fericită cu felul în care arată.

ADVERTISEMENT
Lili Fedorca, alături de fiul ei, Luca. Foto: Facebook
Lili Fedorca, alături de fiul ei, Luca. Foto: Facebook

Nici Manuela Fedorca (50 de ani) nu este mai prejos la capitolul frumusețe, însă kilogramele în plus îi dau bătăi de cap.

Manuela Fedorca, la plajă. FOTO: CANCAN.RO

Vedeta TV nu a reușit să scape de grăsime după cele două nașteri, însă trăiește în armonie cu corpul său, dacă e să ne luăm după imaginile surprinse cu ea la plajă.

Manuela Fedorca făcea furori printre bărbați
Manuela Fedorca făcea furori printre bărbați

Manuela Fedorca nu este căsătorită, în acest moment, ea făcut declarații, la un moment dat, pe marginea acestui subiect. ” Bărbaţii sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită.”, spunea fosta prezentatoare.

 

 

ADVERTISEMENT