Life

Cântăreața Alya s-a reprofilat pe timpul pandemiei! Cu ce se ocupă protejata lui Miron Cozma în Marea Britanie

27.05.2020 | 15:05
Cantareata Alya sa reprofilat pe timpul pandemiei Cu ce se ocupa protejata lui Miron Cozma in Marea Britanie
ADVERTISEMENT

Cu concertele anulate până la anul și în imposibilitatea de a părăsi Marea Britanie din cauza măsurilor de distanțare socială, cântăreața Alya a fost nevoită să recurgă la soluții extreme pentru a-și câștiga traiul pe timpul pandemiei de coronavirus.

Cunoscută publicului larg mai ales datorită asocierii cu Miron Cozma, care până nu demult îi era chiar și impresar, frumoasa brunetă de 33 de ani a plecat din ţară la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Alya lucrează la un hotel din Marea Britanie pentru a se întreține pe timpul pandemiei

Nici prin gând nu i-a trecut că va fi imposibil să revină pe meleagurile natale în următoarele luni. Spera ca în Scoția să urmeze un curs de specialitate care să-i poată deschide drumul spre o nouă etapă din viața sa.

După o perioadă dificilă în care a muncit neîntrerupt alături de ceilalți locatari ai blocului unde fusese distribuită, a reușit să ajungă în Londra, însă nici aici nu o duce mai bine.

ADVERTISEMENT

S-a cazat la un hotel, dar banii s-au terminat repede, așa că a trebuit să lucreze pentru a se întreține și pentru a avea un acoperiș deasupra capului. Așteaptă cu nerăbdare ca autoritățile britanice să permită reluarea curselor aeriene. Numai așa se poate întoarce acasă alături de cei dragi.

Calvarul prin care a trecut protejata lui Miron Cozma din cauza pandemiei

„Situaţia a luat amploare şi am fost nevoită să închiriez ceva, pentru că nu puteam să plec din Scoţia. Am stat câteva săptămâni într-un orăşel, am ajutat locatarii dintr-un bloc unde am fost distribuită. Am ajutat şi am făcut curăţenie la ei.

ADVERTISEMENT

I-am ajutat cât am putut şi am făcut cumpărături pentru cei care aveau nevoie. Apoi am plecat în Marea Britanie, am reuşit să ajung pe undeva pe lângă Londra. Am trecut prin multe, sunt praf emoţional, pentru că prin ce am trecut eu sper să nu mai fi trecut nimeni.

M-au ajutat din ţară mama şi o prietenă foarte bună, care mi-au trimis bani, pentru că ai mei se terminaseră. Am găsit un hotel în care să stau, însă cum banii erau pe terminate am început să lucrez pentru ei, să fac curat, să spăl vase

ADVERTISEMENT

Este un mare haos în continuare şi nu ştiu când mă voi întoarce, sper să o fac cât mai repede, sper să înceapă zborurile din iunie, pentru că altfel mai stau blocată aici”, a declarat Alya într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT