Life

Cântăreaţa care ar vrea să-i ia locul Andreei Esca: “Şi mama a prezentat ştirile”

Cine este cântăreața care ar vrea să-i ia locul Andreei Esca la Pro TV. Artista visează încă din copilărie la o carieră în televiziune.
01.12.2022 | 12:19
Cantareata care ar vrea sai ia locul Andreei Esca Si mama a prezentat stirile
Ce cântăreață vrea să-i ia locul Andreei Esca la Pro TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântăreața care ar vrea să fie la pupitrul Știrilor Pro TV și să-i ia locul Andreei Esca este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. În plus, a fost și concurentă la cel de-al doilea sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Cine e cântăreața care vrea să-i ia locul Andreei Esca la Pro TV

Andreea Esca prezintă Știrile Pro TV de 27 de ani, de când s-a lansat Pro TV, așa că este greu să ne imaginăm că locul jurnalistei va fi ocupat de altcineva, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Există deja o cântăreață din România căreia i-ar plăcea să se afle la pupitrul Știrilor Pro TV. Este vorba de AMI (33 de ani), care a urmat cursurile unei școli de televiziune în trecut.

Mama ei a prezentat știrile la un post TV local din Baia Mare, așa că pasiunea ei pentru televiziune este moștenită. Artistei i-ar plăcea să-i la locul Andreei Esca la Pro TV.

ADVERTISEMENT

AMI consideră că s-ar descurca să prezinte știrile și este pasionată de acest domeniu încă din copilărie.

“Mi-ar plăcea să îi iau locul Andreei Esca. Când eram mică îmi făcusem propriul pupitru de știri, improvizasem chiar și un prompter pe spătarul unui scaun și mă credeam în direct la TV.

ADVERTISEMENT

Și mama mea a prezentat știrile la un post de televiziune local din Baia Mare, și poate și de aici această atracție. Între timp, am urmat și cursurile unei școli de televiziune.

Și cel mai mult îmi plăcea să prezint știrile. Chiar pot spune că am puțină experiență în domeniu, mai ales că licența mi-am dat-o pe știri sportive.

ADVERTISEMENT

Deci, m-aș descurca fără probleme la orice grup informativ de știri.”, a declarat AMI pentru Libertatea.

Cine este AMI. S-a lansat în urmă cu zece ani

Andreea Ioana Moldovan, pe numele său real, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. S-a lansat în 2012 cu single-ul “Trumpet Lights”, în colaborare cu Glance.

A lansat mai multe single-uri de-a lungul timpului atât solo, cât și în colaborare cu alți artiști. În 2011 a participat la X Factor.

La doar 14 ani, artista a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, atunci când aceasta era la Pro TV. Acolo a cântat o piesă cu vocea și cu vioara.

ADVERTISEMENT