Life

Cântăreața care l-a înnebunit pe ”diamantul” lui Gigi Becali! Aza pozează fără inhibiții! Galerie foto

Aza, iubita ”diamantului” lui Gigi Becali, Dragoș Nedelcu, e cântăreață și îi înnebunește pe bărbați cu formele ei.
28.05.2021 | 13:14
Aza Gabriela înnebunește bărbații când pozează în costum de baie Sursa foto: arhiva personala Aza
ADVERTISEMENT

Aza Gabriela a devenit celebră acum câțiva ani pe când a participat la ”Vocea României” și a făcut senzație cu talentul ei acolo.

Aza se iubește cu ”diamantul” lui Gigi Becali

Aza, una dintre cele mai senzuale cântărețe din showbiz-ul românesc are o slăbiciune când vine vorba de sport și… sportivi, ea iubindu-se, de ani buni deja, cu ”diamantul” lui Gigi Becali, mijlocașul defensiv Dragoș Nedelcu.

ADVERTISEMENT

”Ne-am cunoscut prin intermediul Instagram, apoi am ieșit împreună de câteva ori, iar apoi ne-am dat seama că ne potrivim. Iar de atunci suntem împreună, avem o relație serioasă, stabilă, ne înțelegem reciproc când vine vorba de sacrificiile pe care trebuie să le facem pentru profesiile noastre”, a spus, pentru FANATIK, cântăreața Aza Gabriela.

Mai mult decât atât, atunci când Dragoș Nedelcu s-a accidentat grav, anul trecut, în ”finala campionatului” împotriva celor de la CFR Cluj, Aza Gabriela i-a fost alături, au mers împreună, în Italia, pentru tratamentul mijlocașului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, ne-a dezvăluit frumoasa Aza Gabriela, de fiecare dată când avea ocazia – înainte de pandemie, cel puțin- mergea să îi facă galerie lui Dragoș Nedelcu, iubitul ei, fiind una dintre cele mai ”active” frumuseți din tribunele stadioanelor unde juca echipa lui Gigi Becali, FCSB.

Aza Gabriela, cântăreață lansată la Vocea României

Aza Gabriela a devenit cunoscută în 2015, atunci când apărea pe scena de la ”Vocea României” și impresiona jurații cu talentul ei. Iar atunci, a dezvăluit ea pentru FANATIK, a decis să se apuce la modul serios de muzică.

ADVERTISEMENT

”Am decis să mă ocup de muzică, iar acum pot spune că sunt în direcția bună. Voi lansa, zilele acestea, două melodii, este un nou proiect, unul inedit, sunt nerăbdătoare să filmez și videoclipurile pentru piese”, a mai dezvăluit Aza Gabriela pentru FANATIK.

Aza Gabriela a făcut atletism de performanță

Aza Gabriela este, cu siguranță, una dintre ”titularele” echipei celor mai frumoase iubite de fotbaliști din România, iar asta chiar dacă medicii esteticieni nu au avut, cel puțin până acum, niciun motiv să se atingă de ea.

ADVERTISEMENT
Aza Gabriela Dragos Nedelcu
Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu de la FCSB, e ”titulară” în echipa celor mai frumoase iubite de fotbaliști

Iar secretul frumuseții cântăreței este, așa cum spune chiar ea, sportul și grija la ceea ce mănâncă.

”Cu toate că am făcut 5 ani de atletism, un sport pe care efectiv îl iubeam, am fost pusă în fața unei alegeri. Și, la acea vreme, la fel cum aș face-o, de altfel, și acum, am ales să merg mai departe cu muzica. Dar, când vine vorba de ambiție, pot să spun că am muncit de mică și am asta în sânge, așa că sunt convinsă că voi ajunge unde îmi doresc și în muzică”, a mai spus, pentru FANATIK, Aza Gabriela.

Iubita fotbalistului mizează pe naturalețe

Chiar dacă are forme de fotomodel, Aza Gabriela recunoaște că nu face nimic special pentru a se întreține, așa cum fac alte dive de prin showbiz.

”Merg la sală din când în când, din păcate nu am timp de sport zi de zi, așa cum, uneori, mi-aș dori. Când vine vorba de întreținere însă, mizez pe proceduri simple de curățare ale tenului, întreținere și hidratare corespunzătoare”, ne-a mai mărturisit Aza Gabriela.

Cine este iubita lui Dragoș Nedelcu de la FCSB, Aza Gabriela?

Născută la Călărași, Aza, pe numele ei adevărat Gabriela Amzaru, a ajuns până în semifinalele emisiunii concurs Vocea României în anul 2015. Remarcată pe scena emisiunii, Aza a devenit, rapid, favorita lui Adi Sînă, iar din acel moment a susținut sute de concerte, în toată Europa.

În ultima vreme, Aza și-a ”extins” domeniul profesional când vine vorba de stilul muzical, frumoasa iubită a lui Dragoș Nedelcu de la FCSB cântând și muzică de petrecere, alături de nume grele din domeniu.

ADVERTISEMENT