Life

Sosia lui Kim Kardashian a murit la 34 de ani. O operație estetică i-a fost fatală

Copia fidelă a lui Kim Kardashian a încetat din viață la 34 de ani. O intervenție chirurgicală i-a adus sfârșitul, la spital.
26.04.2023 | 21:19
Sosia lui Kim Kardashian a murit la 34 de ani O operatie estetica ia fost fatala
Copia fidelă a lui Kim Kardashian a încetat din viață la 34 de ani. O intervenție chirurgicală i-a adus sfârșitul, la spital. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sosia lui Kim Kardashian, pe numele său Christina Ashten Gourkani, a murit la 34 de ani. O operație estetică i-a fost fatală. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic după ce starea modelului american s-a agravat.

Copia fidelă a lui Kim Kardashian a încetat din viață la 34 de ani. O intervenție chirurgicală i-a adus sfârșitul, la spital

Christina Ashten Gourkani, copia fidelă a lui Kim Kardashian, a încetat din viață la 34 de ani după o intervenție care i-a adus sfârșitul. Tânăra a suferit un stop cardiac, în timp ce se recupera după o nouă intervenție chirurgicală. Familia a sperat până în ultima clipă la un miracol.

ADVERTISEMENT

Modelul de origine americană a murit pe 20 aprilie, vestea nefericită fiind făcută publică chiar de apropiați. Rudele au transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, unde au anunțat că înmormântarea va avea loc pe 4 mai.

De asemenea, familia tinerei a dezvăluit că nu are bani pentru cele necesare pentru a o conduce pe ultimul drum și a cerut ajutor și donații din partea internauților care au plăcut-o pe sosia lui Kim Kardashian.

ADVERTISEMENT

În prezent, potrivit Daily Mail s-au adunat aproximativ 3.500 de dolari, obiectivul fiind de 40.000 de dolari. Strângea de fonduri a început în cursul zilei de miercuri, 26 aprilie 2023, la aproape o săptămână de la decesul tinerei.

Surse din cadrul medical au declarat că moartea modelului este tratată ca fiind „subită și tragică”. În momentul de față, decesul brunetei Christina Ashten Gourkani este investigată și catalogată drept „o procedură medicală care s-a agravat”.

ADVERTISEMENT

Christina Ashten Gourkani, sosia lui Kim Kardashian, a murit

„Cu profundă durere și inima frântă, trebuie să vă dăm cea mai zguduitoare, nefericită și neașteptată veste despre moartea frumoasei noastre fiice și surori iubite Christina Ashten Gourkani. 

Era un spirit liber atât de grijuliu și iubitor care își făcea întotdeauna timp să aducă un zâmbet pe fața oricărei persoane pe care o întâlnea. Spiritul lui Ashten este o lumină care va dăinui pentru totdeauna prin cei dragi și prin cei pe care i-a lăsat în urmă”, au declarat părinții modelului american, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Familia Christinei Ashten Gourkani a descris momentul îngrozitor în care a primit telefonul de la spital, în jurul orei 04:40. Toată lumea a țipat când a aflat că sosia lui Kim Kardashian este pe moarte, după o operație estetică.

ADVERTISEMENT