Life

Cântăreața Maria Ghinea, devastată după decesul lui Marian Toma, solistul vocal de la Doina Oltului: “Eu am copil mai mare decât el. E cumplit”

Maria Ghinea, devastată după ce Marian Toma, solistul vocal de la Doina Oltului, a murit la doar 31 de ani. Declarații exclusive.
03.04.2023 | 20:04
Cantareata Maria Ghinea devastata dupa decesul lui Marian Toma solistul vocal de la Doina Oltului Eu am copil mai mare decat el E cumplit
Maria Ghinea, reacție după decesul lui Marian Toma de la Doina Oltului. Sursa foto: Captură YouTube, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară Maria Ghinea a reacționat în legătură cu moartea lui Marian Toma, solistul vocal de la Ansamblul Profesionist “Doina Oltului”, cu care a fost colegă. Interpreta este îndurerată după ce a primit vestea.

Maria Ghinea, devastată după decesul lui Marian Toma, solistul vocal de la Doina Oltului

Marian Toma, solistul vocal din cadrul Ansamblului Profesionsit pentru Promovarea Culturii Tradiţionale “Doina Oltului”, s-a stins din viață luni, 3 aprilie, la doar 31 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

Apropiații și colegii tânărului cântăreț sunt șocați de această veste, iar reprezentanții Ansamblului au transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook.

Interpreta de muzică populară Maria Ghinea, care a fost foarte încercată în trecut, era colegă cu Marian Toma la “Doina Oltului” și este îndurerată după moartea tânărului cântăreț. Artista a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre cel care i-a fost coleg și cu care a colaborat.

ADVERTISEMENT

Maria Ghinea a avut numai cuvinte de laudă la adresa solistului, despre care a spus că era atât un cântăreț foarte bun, cât și o persoană cu bun simț. Artistei nu-i vine să creadă că Marian Toma s-a stins din viață la o vârstă atât de fragedă. Vedeta știa că acesta avea o afecțiune autoimună, dar nu cunoaște și alte detalii.

“Nu pot să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Refuz! Nu pot sa mă gândesc ce e în inima și sufletul părinților lui. Eu am copil mai mare decât el. E ceva cumplit ce s-a întâmplat. Îl cunosc de când era copil. Venea aici, la noi la orchestră.

ADVERTISEMENT

Era atât de dedicat muzicii, zâmbea și cânta. Asta iubea, muzica și arta. Acum nu mai e… Nu știu ce s-a întâmplat, cum a făcut el, la 31 de ani, AVC. Știu ca avea o boală autoimună, dar nu știu alte detalii.”, a declarat Maria Ghinea pentru FANATIK.

De când a aflat vestea tristă, Maria Ghinea nu-și poate stăpâni lacrimile, mai ales că îl știa pe Marian Toma încă de când era mic. Vă spun, era minunat. Cânta extraordinar, am avut câteva colaborări.

ADVERTISEMENT

Și era un băiat cu atât de mult bun simt, nu s-a mai văzut așa. Plâng de când am auzit de ce s-a petrecut. Vă spun, mă afectează și mai tare, era un copil bun, îl știam de mic. Dumnezeu să îl odihnească.”, a adăugat interpreta.

Cine a fost Marian Toma

Marian Toma și-a dedicat întreaga viață muzicii, care a fost cea mai mare pasiune a sa. Activa ca solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist “Doina Oltului” încă din 2009. Din 2019 era și solist vocal în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt, unde cânta muzică populară și ușoară.

Regretatul cântăreț a absolvit Facultatea de Muzică București. A deschis și Școala de Muzică “Marian Toma”, unde mulți copii au frecventat cursurile sale de chitară și voce.

“Cu mare durere în suflete anunţăm că Marian Toma, colegul şi prietenul nostru, a trecut în nefiinţă. (…) Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Astăzi, 3 aprilie, lumina refecletoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică, coleg şi prieten drag!”, au transmis pe Facebook reprezentanții Ansamblului “Doina Oltului”.

Inițial, solistul a ajuns la UPU Slatina, după ce a acuzat o stare de rău sâmbătă. La scurt timp a fost transferat la un spital din București, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT