Life

Cântărețul care s-a căsătorit cu verișoara sa. Ea era minoră când i-a devenit mireasă

Cântărețul care s-a căsătorit cu verișoara sa. Aceasta avea doar 13 ani când s-a măritat cu bărbatul celebrul la acea vreme.
01.07.2023 | 22:15
Cantaretul care sa casatorit cu verisoara sa Ea era minora cand ia devenit mireasa
Cântărețul care s-a căsătorit cu verișoara sa. foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Cântărețul care s-a căsătorit cu verișoara sa. Aceasta avea doar 13 ani când i-a devenit mireasă, fiind aspru criticați pentru gestul lor.

Cântărețul care s-a căsătorit cu verișoara sa

Cântărețul a stârnit multe controverse după ce s-a căsătorit cu verișoara lui. La acea vreme, Myra Lewis Williams avea doar 13 ani!

ADVERTISEMENT

Jerry Lee Lewis este cântărețul care a decis să o ia de nevastă pe copila care îi era și verișoară. Acesta deja era căsătorit la acea vreme, dar a vrut să o ia de nevastă și pe verișoara lui mult mai tânără.

Povestea de iubire a celor doi a început în anul 1957, când cântărețul de rock and roll s-a mutat acasă la tatăl verișoarei sale. La acea vreme, Lewis avea 22 de ani și verișoara lui doar 13.

ADVERTISEMENT

Un reporter este cel care a fost curios despre natura relației dintre cei doi și până la urmă fata de 13 ani s-a introdus drept soția lui Jerry.

A urmat apoi un adevărat exil profesional pentru artistul de rock and roll și turneul pe care acesta trebuia să-l aibă a fost anulat.

ADVERTISEMENT

“Când Jerry Lee și cu mine am plecat în Anglia, se întâmplau o mulțime de probleme… Presa m-a făcut să par o Lolita seducătoare, ceea ce era cât se poate de departe de adevăr. Țineți minte, bârfa nu este evanghelie”, a scris Myra Lewis Williams pe Instagram în 2015.

Jerry Lee Lewis și verișoara mireasă
Jerry Lee Lewis și verișoara mireasă

S-au făcut și filme despre relația dintre artist și verișoara lui de doar 13 ani

Myra Lewis Williams a scris și cărți despre viața ei alături de cântăreț. Ba chiar s-a făcut și un film pe baza uneia dintre ele, în care a jucat Winona Ryder. Filmul biografic “Great Balls of Fire” a apărut în 1989.

ADVERTISEMENT

Relația ei cu rockerul a fost abodată din nou, de această dată în 2016. Myra Lewis Williams  a scris cartea de memorii “The Spark That Survived”.

Ea o descria la acea vremea drept o carte “despre cum să depășești cele mai grave tragedii ale vieții și propriile tale decizii stupide”.

“Dacă credeți că știți povestea de a fi mireasa de 13 ani a vărului meu de-al doilea, veți avea o surpriză. Cartea mea din 1988 și filmul care a rezultat, Great Balls of Fire, au fost doar începutul. Acum sunt mai în vârstă și mai înțeleaptă și [nu mai sunt] maleabilă în mâinile altora.

De data aceasta nu mai există nicio reținere. Sper ca povestea mea să vă ajute să vă descurcați cu propriile suișuri și coborâșuri. Dacă eu pot supraviețui celor mai grave tragedii ale vieții și propriilor mele decizii stupide, puteți și voi.”, a scris aceasta pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: