Life

Fosta soție a lui Alin Oprea ar vrea să se răzbune pe cântăreț și pe actuala iubită. Declarațiile Medanei: “Vrea să-l convingă pe propriul meu frate să mă trădeze”

Fosta soție a lui Alin Oprea ar vrea să se răzbune pe cântăreț și pe actuala iubită. Acest lucru a fost confirmat de Medana, care susține că Larisa l-ar fi contactat pe fratele ei pentru a-l atrage în acest plan.
13.05.2022 | 09:39
Fosta sotie a lui Alin Oprea ar vrea sa se razbune pe cantaret si pe actuala iubita Declaratiile Medanei Vrea sal convinga pe propriul meu frate sa ma tradeze
Fosta soție a lui Alin Oprea ar vrea să se răzbune pe cântăreț și pe actuala iubită. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Oprea ar fi din nou în conflict cu fosta soție, Larisa, care ar vrea să se răzbune pe el și pe logodnica sa, Medana. Iubita fostului solist de la Talisman a dezvăluit care ar fi planul Larisei.

Fosta soție a lui Alin Oprea ar vrea să se răzbune pe cântăreț și pe actuala iubită

În urmă cu aproape doi ani, Alin Oprea și soția lui au decis să pună oficial capăt căsniciei. Larisa locuia la Londra, iar solistul avea proiecte muzicale în România, iar divorțul părea să fie unul amical între ei.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce s-a aflat despre divorț, între cei doi a început un adevărat scandal. Anul trecut au divorțat oficial și părea că lucrurile s-au liniștit între ei.

Se pare că Larisa Uță ar avea de gând să se răzbune pe fostul soț și pe actuala lui iubită. Medana, femeia cu care cântărețul se iubește de trei ani, spune că fosta soție a iubitului ei ar încerca să-l atragă și pe fratele ei de partea sa.

ADVERTISEMENT

“Da, este adevărat! Fosta soție a lui Alin vrea să-l convingă pe propriul meu frate să mă trădeze, contra unor foloase materiale, în scopul de a-i susține propaganda mincinoasă împotriva lui Alin Oprea.”, a declarat Medana pentru cancan.ro.

Actuala parteneră a lui Alin Oprea a mai spus, de asemenea, cum a aflat despre planul Larisei Uță. O persoană apropiată de artist a anunțat-o pe Medana despre această trădare care s-ar putea petrece.

ADVERTISEMENT

Larisa ar fi încercat să-l contacteze și pe fostul soț al Medanei pentru a-l implica în planul ei de răzbunare.

“Chiar dacă planul ticluit trebuia să rămână secret, cineva foarte apropiat lui și de încredere totală, m-a anunțat de urgență că o formă de trădare la adresa mea ar urma să se petreacă foarte curând.

ADVERTISEMENT

După ce fosta soție a lui Alin l-a contactat pe fostul meu soț, propunându-i să se răzbune împreună pe noi, acum își încearcă norocul la propriul meu frate.”, a mai spus iubita fostului solist de la Talisman pentru sursa menționată.

Cum a decurs planul Larisei

Larisa nu a reușit să-l convingă pe fostul soț al Medanei să fie implicat în planul ei de răzbunare. Acesta își respectă familia și nu ar face astfel de lucruri.

În schimb, Larisa și-ar fi încercat norocul la fratele Medanei. Aceasta i-ar fi promis că-i va plăti biletul de avion pentru a merge urgent la București. Fosta lui Alin Oprea avea de gând să pună la punct un plan de atac mediatic de răzbunare.

Medana nu înțelege cum de Larisa încă îi poartă ranchiună fostului soț, la trei ani de când s-au separat.

“Din fericire, la fostul meu soț nu a avut niciun succes, acesta fiind un om cu coloană vertebrală și cu deosebit respect la adresa mea și a copiilor noștri. Iată că acum i-a propus cu tupeu o întâlnire fratelui meu.

I-a promis că plătește ea biletul lui de avion pentru a merge urgent la București, cu intenția de a unelti împreună un plan de atac mediatic de răzbunare.

Este de neconceput ca, după trei ani de la separarea lor, această femeie să facă încă tot ce-i stă în putință pentru a arunca cu noroi în imaginea lui Alin și a mea”, a mai povestit Medana.

Alin Oprea a avut și el o reacție în legătură cu acest subiect. Fostul solist al trupei Talisman a glumit pe seama planului Larisei, spunând că poate s-a îndrăgostit de fratele Medanei.

“Făcând haz de necaz, aș spune că poate s-a îndrăgostit fosta de fratele Medanei și vrea să formăm împreună o familie ‘mare și fericită’.”, a spus cântărețul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: