Life

Cap de șarpe în mâncarea de la bordul unei companii aeriene. Un însoțitor de zbor a rămas șocat

Un însoțitor de zbor a avut parte de un șoc atunci când a servit prânzul la bordul unei companii aeriene. A găsit un cap de șarpe în mâncare, după ce deja consumase jumătate din reptilă.
23.08.2022 | 07:28
Cap de sarpe in mancarea de la bordul unei companii aeriene Un insotitor de zbor a ramas socat
Însoțitorul de zbor mâncase deja jumătate din șarpe când i-a descoperit capul în mâncare. Sursa foto: The News Singapore
ADVERTISEMENT

Întâmplare de groază pentru un însoțitor de zbor. Bărbatul a descoperit în prânzul care i s-a servit la bordul unei companii aeriene turce un cap de șarpe.

Cap de șarpe în mâncarea de la bordul unei aeronave. Un însoțit de zbor deja consumase jumătate din reptilă

Însoțitorul de zbor a rămas șocat când și-a dat seama că deja a consumat jumătate din reptilă. Revoltat, a făcut totul public pe rețelele de socializare, informează metro.co.uk

ADVERTISEMENT

Povestea a ieșit la iveală în luna iulie, iar compania de zbor responsabilă se numește SunExpress. Steward-ul se deplasa pe o rută Turcia-Germania când a dat peste capul de șarpe, aflat la fundul unei farfurii cu ravioli și legume cu frunze verzi.

Capul șarpelui era cam de dimensiunea unui strugure mare. În imaginile făcute publice se poate observa că reptila era oarecum similară la culoare cu verdețurile din farfurie și așa a fost greu de identificat din prima.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat compania de zbor când s-a aflat despre caz

Odată ce această neregulă a ieșit la iveală, SunExpress a reacționat și a anunțat suspendarea firmei de catering până la finalizarea unei anchete. De altfel, nu este prima oară când compania s-a lovit de probleme. Angajații s-au mai plâns în trecut de melci și mucegai.

”Este prioritatea noastră principală ca serviciile pe care le oferim oaspeților noștri la bordul aeronavelor noastre să fie de cea mai înaltă calitate și ca atât oaspeții, cât și angajații noștri să aibă o experiență de zbor confortabilă și sigură.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile și acțiunile din presă cu privire la serviciile de alimentație la bord sunt absolut inacceptabile și a fost inițiată o anchetă detaliată. 

Până la încheierea procesului de cercetare, au fost luate imediat toate măsurile și acțiunile preventive, inclusiv oprirea furnizării produsului în cauză”, a comunicat un purtător de cuvânt al SunExpress.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții firmei care asigurau hrana pentru personalul de bordul SunExpress au negat că șarpele provenea de la ei. Printre toate acestea, Turcia este cunoscută ca găzduind câteva zeci de specii indigene de șerpi, unele chiar veninoase.

ADVERTISEMENT