Sport

Căpitanul lui AS Roma, Lorenzo Pellegrini, umilit de fani la finalul eșecului istoric cu Bodo Glimt 1-6. Video

AS Roma, una dintre favoritele la câștigarea Conference League, a pierdut cu 1-6 meciul cu Bodo Glimt. Fanii nu l-au iertat pe căpitanul Lorenzo Pellegrini.
22.10.2021 | 15:21
Capitanul lui AS Roma Lorenzo Pellegrini umilit de fani la finalul esecului istoric cu Bodo Glimt 16 Video
ADVERTISEMENT

Norvegienii de la Bodo Glimt au produs una dintre cele mai explozive surprize în etapa a treia a nou înființatei competiții europene intercluburi UEFA Conference League.

Nordicii au spulberat-o pe AS Roma 6-1. La finalul meciului căpitanul Lorenzo Pellegrini a încercat să facă pace cu proprii fani care, însă, nu l-au iertat.

ADVERTISEMENT

Lorenzo Pellegrini a rămas cu mâna întinsă

AS Roma a început prost meciul de la Bodo. Gazdele au deschis scorul după doar 8 minute și și-au dublat avantajul în minutul 20.

Opt minute mai târziu Carles Perez a redus din diferență stabilind tot odată scorul primei reprize. Nimeni nu anticipa căderea totală a romanilor din actul secund.

ADVERTISEMENT

Roma lui Jose Mourinho a încasat gol după gol și norvegienii au obținut cel mai răsunător succes din istoria clubului 6-1. Doar Lituanienii de la Olimpija Riga (în 1994) și lituanienii de la Zalgiris Kaunas (în 2001) au mai încasat 6 goluri în cupele europene, de la Bodo Glimt.

La finalul partidei, romani, în frunte cu Lorenzi Pellegrini s-au îndreptat înspre sectorul ocupat de fanii italieni. Căpitanul trupei lui Jose Mourinho a încercat să le ofere suporterilor tricoul de joc, dar a rămas cu mâna întinsă.

ADVERTISEMENT

Fanii au refuzat categoric ”cadoul” lui Pellegrini și și-au huiduit copios favoriții. AS Roma nu este la primul eșec epic în cupele europene. Ultima umilință a trăit-o pe 29 aprilie, în semifinalele Europa League 2-6 cu Manchester United.

AS Roma, evoluții oscilante cu Jose Mourinho pe bancă

Oficialii grupării de pe Stadio Olimpico vor să readucă echipa în prim-planul fotbalului italian și european, iar cea mai ”grea” mutare a fost instalarea lui Jose Mourinho pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Portughezul a făcut o serie de transferuri spectaculoase, în frunte cu Tammy Abraham de la Chelsea și Rui Patricio, portarul naționalei Portugaliei, adus de la Wolverhampton.

Peste 80 de milioane de euro au plătit romanii pentru achizițiile din această vară și începutul sezonului a fost spectaculos. Victorii la rând în primele trei etape din Serie A urmate de două succese în Conference League au reaprins imaginația fanilor.

A urmat primul scurtcircuit 2-3 cu Hellas Verona, apoi eșecul din derby-ul cu Lazio (2-3) și încă unul în disputa cu Juventus (0-1). În ciuda eșecului din Norvegia, în Conference League rămâne în continuare una dintre favoritele competiției.

ADVERTISEMENT