ADVERTISEMENT
Sport

Căpitanul lui Dinamo plătește în continuare daune pentru pumnul dat unui coleg în 2012: „Nu ne-am împăcat, cresc și al treilea copil”

Autor: Andrei Șchiopu | 17.06.2020 | 12:44
Căpitanul lui Dinamo plătește în continuare daune pentru pumnul dat unui coleg în 2012: „Nu ne-am împăcat, cresc și al treilea copil”
Căpitanul lui Dinamo plătește în continuare daune pentru pumnul dat unui coleg în 2012: „Nu ne-am împăcat, cresc și al treilea copil”. Sursă foto: realitateasportiva.net

Dan Savenco, căpitanul lui Dinamo, a dezvăluit că plătește în continuare daune după pumnul pe care i l-a dat lui Dorin Dragnea, fostul său coleg, care a fost spitalizat în urma altercației.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, Savenco a comparat sumele de bani lunare pe care le plătește, ca și cum fostul său coleg ar fi al treilea copil al său.

Imediat după incident, Dorin Dragnea și-a reziliat contractul cu CSM București, fiind dezamăgit și de atitudinea pe care clubul la care evolua a avut-o față de el.

ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Dinamo plătește în continuare daune pentru pumnul dat lui Dorin Dragnea

Dan Savenco, căpitanul lui Dinamo, a dezvăluit că încă plătește daune pentru Dorin Dragnea, după altercația dură pe care au avut-o în 2012: Nu, nu ne-am împăcat. Sper să nu fiu înțeles greșit. Cresc și al treilea copil, ca să zic așa. 

A fost o problemă de vestiar, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A fost o discuție de vestiar. Am avut o discuție, el știe sigur că n-a fost nimic personal. Trebuie să plătesc și acum o sumă foarte mare de bani”.

ADVERTISEMENT

Daunele cerute de Dragnea:

  • Obligă pârâtul să plătească reclamantului 54.927 lei, cu titlul de despăgubiri materiale
  • Obligă pârâtul să plătească reclamantului 50.000 lei, cu titlul de daune morale
  • Obligă pârâtul la plata unei sume de 5.000 de lei, ca plată pentru operația estetică de remodelarea maxilarului afectat
  • Obligă intimatul către apelant la plata sumei de 2500 lei, cheltuieli de judecată

„Nu puteam să-i mai privesc în ochi pe cei care m-au lovit”

Pe 11 martie 2012, la finalul unui meci dintre CSM București și Pandurii Târgu Jiu, Dorin Dragnea a declarat că a fost agresat de doi dintre colegii săi, iar Dan Savenco l-a umplut de sânge.

ADVERTISEMENT

Dorin Dragnea și-a scos un certificat medico-legal, după care i-a cerut daune fostului său coleg: „Nu puteam să-i mai privesc în ochi pe cei care m-au lovit”.

Daunele cerute de Dragnea, care includeau și bani pentru o operație estetică de remoderlare a maxilarului, sunt achitate chiar și în ziua de azi de Savenco.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani a împlinit Dan Savenco, căpitanul lui Dinamo, pe data de 12 octombrie
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1