Fotbal international

Căpitanul naționalei României U18, despre starea din Italia: „Situația pare sub control acum!”

15.05.2020 | 11:31
Capitanul nationalei Romaniei U18 despre starea din Italia Situatia pare sub control acum
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, căpitanul naționalei României U18 și fundașul lui Juventus Torino, a vorbit despre situația din Italia și consideră că lucrurile s-au mai liniștit.

Căpitanul naționalei U18 a României a vorbit despre starea din Italia

Radu Drăgușin, căpitanul naționalei U18 a României, a vorbit pentru site-ul Federației Române de Fotbal despre starea din Italia: Ultima dată am fost pe un teren de fotbal pe 11 martie, în ziua în care trebuia să jucăm cu Real Madrid în UEFA Youth League.

ADVERTISEMENT

Dar, din cauza situației, adversarii nu au mai făcut deplasarea. De atunci am intrat în izolare la domiciliu. El nu este singur în apartamentul din Torino.

 Mama mea a venit în vizită pe 25 februarie, ar fi trebuit să stea două săptămâni. Nu s-a mai putut întoarce în România, așa că a rămas alături de mine până acum.

ADVERTISEMENT

Mi-a recunoscut că într-un fel e mai bine, că e mai liniștită. Din țară și-ar fi făcut multe griji pentru mine. Acasă, la București, mai am două surori și un frate, sunt toți bine”.

„Mă trezesc în jur de ora 9, iau micul dejun, apoi urmează 2-3 ore de cursuri. Școala a continuat și pe timp de pandemie, doar a fost redusă puțin activitatea.

ADVERTISEMENT

După masa de prânz urmează câteva clipe de relaxare, timp în care mă joc online cu prietenii pe mobil. Aici nu am Play Station, așa că mă descurc cum pot”, a mai spus Radu Drăgușin.

Dieta personalizată primită de la club

„Toți jucătorii am primit o dietă strictă, realizată special pentru fiecare dintre noi. E foarte important ca în această perioadă să nu luăm în greutate pentru a ne păstra într-o formă fizică bună.

ADVERTISEMENT

Sunt în permanent contact cu cei de la club, avem videoconferințe, discut des și cu colegii mei. Discut prin apeluri video și cu staff-ul naționalei și colegii de acolo. Sper să putem reîncepe cât mai curând”, continuă căpitanul naționalei U18.

„Am încercat să îmi umplu programul, să am cât mai multe activități în fiecare zi, pentru a nu mă plictisi și pentru a nu-mi pierde voința. Faptul că sunt la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa mă motivează în toată această perioadă.

La fel și participarea cu naționala sub 19 ani a României la Campionatul European găzduit anul viitor de țara noastră. Îmi doresc să joc la cel mai înalt nivel, iar pentru asta trebuie să mă pregătesc continuu, mai ales într-o situație ca aceasta, în izolare.

Încă de la început mi-am dat seama că am două variante: să tratez această perioadă ca o minivacanță sau să muncesc în continuare pentru a rămâne în formă.

Am ales varianta a doua. E mult mai ușor să te menții decât să nu faci nimic și apoi să începi aproape de la zero”, a mai spus Radu Drăgușin.

„Din fericire, nu cunosc niciun alt caz de îmbolnăvire. Momentan, în Italia, numărul de cazuri este pe un trend descendent. Sunt câteva zile cu cel mult o mie de cazuri, prin martie, în vârful pandemiei, erau și peste 6.000!

Situația pare sub control acum, dar încă nu avem mai multe informații despre ce urmează. Așteptăm viitoarele decizii”, a încheiat căpitanul naționalei U18.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete