Simona Halep

Capitolul la care Serena Williams a crescut înaintea meciului cu Simona Halep: ”A făcut o treabă grozavă”

15.02.2021 | 08:47
Capitolul la care Serena Williams a crescut inaintea meciului cu Simona Halep A facut o treaba grozava
ADVERTISEMENT

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a dezvăluit că elevea sa a muncit foarte mult înaintea meciului cu Simona Halep, din sferturile de finală ale Australian Open 2021, pentru a-și îmbinătăți viteza de deplasare.

Daren Cahill crede că americanca practică cel mai bun tenis defensiv al carierei și a lăudat-o pentru modul în care a reușit să salveze foarte multe puncte în meciul din optimi câștigat contra Arynei Sabalenka.

ADVERTISEMENT

Organizatorii Australian Open 2021 au stabilit programul pentru ziua de marți, 16 februarie, iar întâlnirea Simona Halep – Serena Williams se va juca de la ora 10:00 (ora României), fiind prima partidă din sesiunea de seară.

Creștere impresionantă pentru Serena Williams înaintea duelului cu Simona Halep

Serena Williams impresionează la Australian Open 2021 deși a ajuns la 39 de ani, iar antrenorul Patrick Mouratoglou a precizat înaintea partidei cu Simona Halep că americanca s-a pregătit foarte bune pentru acest turneu și a șinut să-și îmbunătățească deplasarea în teren.

ADVERTISEMENT

”Este ceva pe care am pus accentul, deoarece în tenis acesta este probabil unul dintre cele mai importante lucruri. Dacă întârzii la minge, nu poți face ceea ce intenționezi să faci”, a declarat antrenorul francez.

”Este ceva care, probabil, în ultimii doi, trei ani, a avut consecințe pentru Serena. Cred că a costat-o câteva meciuri importante, așa că am decis să găsim o modalitate să revină la deplasarea formidabilă pe care o avea în trecut pe teren. Simt că a făcut o treabă grozavă”, a mai spus Mouratoglou.

ADVERTISEMENT

Cel de-al 12-lea duel dintre Simona Halep și Serena Williams se anunță unul extrem de pasionant, americanca fiind lăudată de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, pentru faptul că a dat câtea kilograme jos.

Halep a arătat semne de nervozitate în meciul cu Iga Swiatek, însă antrenorul Darren Cahill consideră că acesta este un semn bun și că dovedește determinarea Simonei de a reuși noi performanțe, mai ales că se apropie de vârsta de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Victoria din optimi în fața polonezei care a cucerit anul trecut Roland Garros-ul, a însemnat succesul cu numărul 100 la turneele de Grand Slam pentru Simona Halep, care caută la Melbourne al trei mare trofeu din carieră.

ADVERTISEMENT