Life

Caracterul ți se citește pe buze! Descoperă cele șase tipuri diferite și semnificația fiecăruia dintre ele

02.06.2020 | 16:33
Caracterul ti se citeste pe buze Descopera cele sase tipuri diferite si semnificatia fiecaruia dintre ele
Caracterul ți se citește pe buze. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii din SUA. Sursa foto: clickpentrufemei.ro
ADVERTISEMENT

Îți vine sau nu să crezi, buzele pot fi unul dintre acele detalii care trădează trăsăturile tale de caracter. Pufoase, subţiri sau de dimensiuni normale, acestea pot dezvălui diferite particularităţi psihologice. Este concluzia la care au ajuns oamenii de știință din Statele Unite ale Americii în urma unui studiu realizat recent.

Forma buzelor îți poate dezvălui caracterul unei persoane. Cele șase tipuri și semnificațiile lor

Pufoase, subţiri sau de dimensiuni normale, ele pot dezvălui diferite particularităţi psihologice și te pot ajuta să descoperi cu ușurință caracterul celui sau celei de lângă tine. Jean Haner, expert în citirea feței și autor al mai multor cărți despre comunicarea non-verbală, consideră că arta chineză antică a citirii feței este în continuare cât se poate de actuală.

ADVERTISEMENT

Pentru a identifica trăsăturile de personalitate ale unei persoane în funcție de buzele sale experții analizează cu mare atenție elemente precum forma, dimensiunea, volumul și definiția arcului lui Cupidon. Astfel au identificat șase tipuri principale, fiecare cu semnificațiile și particularitățile ei. Să le luăm pe rând:

Buze pufoase

Persoanele cu acest tip de buze au un instinct matern înnăscut şi o puternică dorinţă de a-i proteja pe cei din jur. În orice situaţie stresantă se gândesc în primul rând la persoanele dragi şi abia apoi la propriile nevoi și dorințe. Acest tip de oameni sunt, în general, cei mai buni părinţi.

ADVERTISEMENT

Buza superioară mai mare decât cea inferioară

Acest tip de buze este specific persoanelor emoţionale, carismatice, care iubesc viaţa şi atrag întotdeauna atenţia asupra lor. Au o părere bună despre ele şi au capacitatea de a atrage oamenii de partea lor cu foarte mare ușurință. Pur şi simplu iubesc să fie în centrul atenţiei. Oriunde s-ar afla, găsesc modalitatea de a atrage atenţia asupra lor.

Buza inferioară mai mare decât cea superioară

Persoanele cu buza inferioară mai mare decât cea superioară ştiu cu adevărat ce înseamnă distracția. Simt în mod vital nevoia unui stil de viaţă energic, vor să-şi facă noi cunoştinţe, să viziteze locuri noi şi să aibă cât mai multe experienţe. Sunt curioşi, sociabili şi deschişi la tot ce este nou. Sunt genul de persoane care pot conduce oamenii din jur pe calea noilor aventuri.

ADVERTISEMENT

Buze de dimensiuni normale

Persoanele cu buzele cu aspect obişnuit au de cele mai multe ori o abordare echilibrată, dau dovadă de bun-simţ şi pot rezolva orice fel de sarcină care le este dată. Punctul lor forte este capacitatea de a-i asculta pe alţii. Ei acceptă uşor critica şi tratează opiniile altora cu respect. Este aproape imposibil să-i enervezi. Le place să râdă şi să glumească, iar paharul este întotdeauna pe jumătate plin pentru ei.

Buze subţiri

Persoanele cu buze subţiri sunt, de regulă, destul de singuratice. Este modul în care se simt bine. Au încredere în forţele proprii şi pot face faţă oricărei probleme. Daca ai buze subţiri, atunci eşti, probabil, genul de persoană care nu are nevoie de companie când merge să viziteze un muzeu sau chiar şi atunci când merge în vacanţă pe o insulă îndepărtată. Dar, în ciuda acestui lucru, găsiţi cu uşurinţă un limbaj comun cu oamenii din jur, îi preţuiţi şi îi acceptaţi aşa cum sunt.

ADVERTISEMENT

Buza de sus cu un „V“ ascuţit

Acest tip de persoană este 100% creativă. De multe ori sunt artişti talentaţi sau muzicieni. Ei menţin contactul cu toată lumea şi sunt întotdeauna conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Sunt sociabili şi depun eforturi pentru auto-exprimare în orice formă, obţinând aproape întotdeauna rezultate bune în activitatea lor.

ADVERTISEMENT
Tags: