News

Carambol cu trei TIR-uri în Constanța, pe A4. S-a format o coadă kilometrică de mașini

Carambol cu trei TIR-uri în Constanța, pe A4, pe sensul Constanța-București.
21.07.2021 | 15:53
Carambol cu trei TIRuri in Constanta pe A4 Sa format o coada kilometrica de masini
ADVERTISEMENT

Cele trei camioane s-au lovit din plin, dar, din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. O singură persoană a fost rănită în urma acestui accident rutier, dar aceasta a refuzat să fie transportată la spital.

Accident în lanț pe A4, în Constanța. Trei camioane s-au lovit

În urma acestui accident rutier, traficul a fost complet blocat, dar în aceste momente el se desfășoară pe un singur fir, iar din această cauză s-a format o coadă kilometrică de mașini.

ADVERTISEMENT

Sunt sute de autoturisme care așteaptă să treacă de acest accident, în condițiile în care circulația era oricum îngreunată. Polițiștii rutieri au transmis că traficul se va relua în condiții normale abia peste circa 45 de minute.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Constanța, pe Autostrada A4 Agigea – Ovidiu, la km 18+700, circulația este restricționată pe prima bandă, pe sensul către Ovidiu, în urma unui eveniment rutier, în care au fost implicate trei autotrenuri. În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor.

ADVERTISEMENT

Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat, în condiții normale”, a transmis Poliția Română.

Carambol cu trei TIR-uri în Constanța. O singură persoană a fost rănită

În acest carambol de pe autrostradă au fost implicate trei camioane, iar motivele nu sunt cunoscute încă. Oamenii legii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cine este de vină pentru producerea acestui accident rutier.

ADVERTISEMENT

De asemenea, polițiștii acționează și pentru fluidizarea traficului, având în vedere coada de mașini care s-a format.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei camioane. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

ADVERTISEMENT

La acest moment, traficul se desfășoară pe a doua bandă, iar polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii situației de fapt.

Polițiștii acționează și pentru asigurarea fluenței traficului”, au transmis cei de la IPJ Dobrogea.

În ultimele zile, accidentele rutiere s-au ținut lanț pe Autostrada Soarelui. Totuși, cel mai grav a fost acela în care au fost implicate 55 de mașini și peste 100 de oameni care se aflau în ele.

Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave, dar 16 persoane au fost duse la spital.

ADVERTISEMENT