Life

Care e diferența de vârstă dintre Jean și Dinu Gavril de la America Express. Fratele artistului a urmat o altă carieră

Diferența de vârstă dintre Jean și Dinu Gavril, concurenți la America Express. Ce meserie a ales fratele îndrăgitului cântăreț.
07.03.2023 | 23:14
Care e diferenta de varsta dintre Jean si Dinu Gavril de la America Express Fratele artistului a urmat o alta cariera
Ce diferență de vârstă este între Jean și Dinu Gavril. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jean și Dinu Gavril au făcut echipă la America Express și au avut parte de peripeții și de certuri de-a lungul competiției, dar puțini știu care este diferența de vârstă dintre cei doi frați.

Ce diferență de vârstă este între Jean și Dinu Gavril de la America Express

Una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express este cea formată din Jean Gavril și fratele său, Dinu. Cei doi s-au certat de mai multe ori din cauza opiniilor diferite, dar sunt și foarte amuzanți, totodată.

ADVERTISEMENT

Numele lor real de familie este Gavrilă, iar relația lor este una foarte strânsă. Cu toate acestea, au caractere diferite, dar reușesc să se înțeleagă și să ducă probele la bun sfârșit.

Cei doi s-au născut într-o familie de muzicieni. Mama lor e profesoară de pian, iar tatăl violonist, care a cântat în corul armatei. În timp ce Jean Gavril este cunoscut publicului pentru melodiile pe care le-a lansat de-a lungul timpului, fratele său nu este obișnuit să fie în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Jean Gavril are și el o pasiune pentru muzică, în timp ce fratele său mai mic a avut o înclinație pentru sport. Născut pe 3 august 1999, Dinu a făcut baschet de performanță, iar în 2017, atunci când a împlinit vârsta majoratului, a fost sărbătorit la clubul la care activa.

“Dinu este ‘toboșarul’ echipei, ține echipa la un nivel de energie foarte ridicat! Recuperator, shooter dar și cu un joc foarte bun în căciulă, Dinu poate înclina balanța unui meci alături de coechipierii săi!”, s-a scris atunci despre Dinu, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dinu Gavrilă a studiat în București, unde a și rămas, la fel ca fratele său, care și-a întemeiat o familie în Capitală și a început acolo cariera muzicală. Dinu are 23 de ani, în timp ce fratele său este cu șase ani mai mare, fiind născut pe 21 noiembrie 1993.

Jean și Dinu Gavril, certuri la America Express

La fel ca alte echipe, Jean și Dinu Gavril au avut discuții mai aprinse în timpul probelor. Cei doi frați au realizat la un moment dat că se învârt în cerc, așa că stresul și-a pus amprenta asupra lor și i-a făcut să ajungă la ceartă.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei ediții difuzate acum ceva timp, cei doi căutau cazare, iar în scurt timp au început tensiunile între ei. “Sunt copii. Cum poți să-i alegi așa?”, a spus Dinu la Antena 1.

“Eu măcar încerc. Ai venit tu cu apartamentul ală de lux de care tot zici? Eu încerc să găsim, nu așa”, a fost răspunsul fratelui său mai mare. “Ne-am dat seama că ne învârtim în cerc. Ne-am dus spre dreapta, pe strada principală, nu am găsit nimic”, a continuat Dinu discuția.

“Stai să te saluți cu toți. Hai că e târziu. E clar că nu o să găsești apartament de lux aici?”, i-a mai spus Jean Gavril fratelui său mai mic. “Nu vreau apartament de lux, ești retardat? Nu poți să înțelegi? Nu vreau să stau cu toți cei de”, a încheiat Dinu.

ADVERTISEMENT