Life

Care e secretul succesului lui Nicușor Stanciu: “Femeia te ridică”

Nicușor Stanciu e un familist convins. Anamaria Prodan dezvăluie care este secretul din spatele succesului celebrului fotbalist.
22.11.2023 | 16:30
Care e secretul succesului lui Nicusor Stanciu Femeia te ridica
Nicușor Stanciu, secretul succesului dezvăluit de Anamaria Prodan. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști în momentul de față. În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri neștiute despre succesul de care se bucură celebrul fotbalist. Iar cea căreia i se datorează o mare parte din realizări este chiar soția jucătorului, Andreea.

Anamaria Prodan, relație strânsă cu Nicușor Stanciu: “I-am trimis o inimă”

Cunoscuta impresară are o relație extrem de apreciată cu toți jucătorii. În special cu Nicușor Stanciu, pe care îl și impresariază, dar îl apreciază enorm pentru faptul că este un familist convins. Anamaria Prodan ține să felicite fotbaliștii de fiecare dată, cu ocazia unei reușite. Iar astfel ei știu că celebra impresară este alături de ei cu sufletul.

ADVERTISEMENT

“L-am sunat imediat, după secunda 2 de glorie și i-am trimis o inimă. Eu în timpul meciului le scriu lor, când dau gol sau sunt faze importante. Și lui Denis i-am trimis o inimă mare și lui Stanciu.

Ei știu ce înseamnă când trimit eu o inimă mare. E o iubire absolută. Stanciu e un om minunat, un familist cum puțini se nasc. Își divinizează familia, soția și copiii. Este un băiat care a avut o relație minunată cu soția lui și înainte. Ei sunt de mulți ani împreună”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan era supărată pe soția lui Nicușor Stanciu: “Mi se părea că îi ia din performanță”

Anamaria Prodan a făcut mărturisiri neașteptate. Impresara a declarat faptul că au existat momente în care a fost supărată pe Andreea, soția lui Nicușor Stanciu. Asta din cauza faptului că fotbalistul, îndrăgostit fiind, își focusa atenția pe aleasa sa.

“El așa a fost educat și așa este și familia lui, pentru acest fapt el e astăzi e numărul 1 din toate timpurile. Eu am fost și la nunta lor. La început am fost supărată pe Andreea, soția lui, mi se părea că îi ia mult prea mult timp din performanță. El era atât de îndrăgostit încât pleca după antrenamente la Alba cu mașina și se întorcea imediat.

ADVERTISEMENT

Se ducea să o vadă și se întorcea. Am fost supărată și am hotărât cumva ca ea să vină și să stea cu el în București. Doar că ea avea facultate și niciodată nu a vrut să renunțe la facultate. Atunci am înțeles ce fel de fată este ea.

Ce relație frumoasă au, ce relație frumoasă au și cât de bine se înțeleg familiile între ele. Și într-adevăr, în momentul în care a terminat facultatea, a venit lângă el și l-a ajutat să devină bărbatul și familistul care este astăzi”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu, alegerea perfectă: “Femeia te ridică sau te coboară”

Anamaria Prodan a spus că o parte din succesul lui Nicușor Stanciu i se datorează și soției sale. Asta pentru că Andreea l-a încurajat să devină cea mai bună versiune a lui. Lucru care, așa cum l-au observat toți analiștii sportivi, și la Fanatik Superliga, este, acum de necontestat. Nicușoș Stanciu chiar este liderul Naționalei României. În plus, celebra impresară mai spune că Stanciu are cu ce se mândri. Deoarece soția lui provine dintr-o familie bună și și-a dorit să aibă propria meserie.

“În general o femeie te ridică sau te coboară. Când femeia are educație și provine dintr-o familie frumoasă și a făcut ceva în viața asta, este cu siguranță un plus. Andreea nu era o femeie antrenată prin oraș. Ea nu era o femeie trecută pe la toți fotbaliștii, ea nu făcea parte din damele Bucureștiului.

Era o fată crescută într-o familie superbă. O fată care a făcut o facultate nu pe scări, ci pe băncile școlii. Andreea e o fată care și-a dorit enorm ca el să fie liniștit, să facă performanță, iar ea să aibă o meserie în mână”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Îi bate ceasul lui Vladimir Putin. E în criză de timp
Îi bate ceasul lui Vladimir Putin. E în criză de timp
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Moartea neașteptată a unui mare scriitor român. De ce sicriul a fost transportat...
Moartea neașteptată a unui mare scriitor român. De ce sicriul a fost transportat cu sania