Life

Care este adevărata relație dintre Margherita de la Clejani și actorul Johnny Depp. Imaginea care spune totul

26.05.2020 | 11:10
Care este adevarata relatie dintre Margherita de la Clejani si actorul Johnny Depp Imaginea care spune totul
Margherita șochează din nou. Mesajul cântăreței, postat pe o rețea de socializare: "Te cald și pe tine, dacă vreau"
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a susținut la scurt timp după accidentul în care a fost implicată recent că nu era singură în mașină, ci cu celebrul actor Johnny Depp, însă care este de fapt realitatea și natura relației dintre cei doi? Fata Clejanilor nu este străină de megastarul american alături de care s-a și fotografiat în urmă cu câțiva ani.

Adevărata relație dintre Margherita și actorul american Johnny Depp

Frumoasa cântăreață a stârnit în ultima perioadă suspiciuni legat de consumul de substanțe interzise, mai ales după ce a fost prins drogată la volan după un accident rutier provocat pe strada Norilor din Capitală, sâmbătă dimineața, 24 mai. Margherita de la Clejani calcă așadar, pe urmele actorului Johnny Depp de care nu este străină.

ADVERTISEMENT

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină.

Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției, multă lume întrebându-se care este natura relației dintre ea și actorul american.

ADVERTISEMENT

Marga și celebrul actor Johnny Depp se cunosc de ani buni

Ioniță și Viorica de la Clejani sunt prieteni vechi cu megastarul de la Hollywood, în vara anului 2016 fotografiindu-se alături de el înainte de concertul susținut la o terasă celebră din Parcul Herăstrău, Margherita nelipsind de la celebrul eveniment.

Potrivit click.ro, Ioniţă de la Clejani şi Johnny Depp s-au cunoscut în 2002, pe platourile de filmare a peliculei „Omul care a plâns”, iar amiciția lor a continuat și peste ani. De altfel, „Piratul” le-a promis Clejanilor că va fi nașul de cununie ai copiilor săi.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă Marga a purtat o ținută care i-a scos în evidență bustul siliconat, vrăjindu-l pe celebrul actor. Dovada că legătura dintre ei nu este una întâmplătoare sunt și imaginile în care artista pare bulversată și sub influența drogurilor.

Margherita de la Clejani consumă droguri, la fel ca Johnny Depp?

Cu o săptămână înainte de incidentul în care a fost implicată Margherita de la Clejani s-a fotografiat într-o ipostază de-a dreptul surprinzătoare, imaginea ajungând în mediul online.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a întins pe podea, în mijlocul casei, fiind acoperită cu o pelerină, imaginea demonstrând că nu se simte bine în apele sale, lucru dovedit și de mesajul transmis de aceasta.

„Nu am timp deloc deloc deloc!🔫”, a scris Margherita în dreptul imaginii cu pricina fiind vorba de un vers dintr-o melodie interpretată de Lino Golden și Alex Velea, intituală „Modul Sport”.

View this post on Instagram

Nu am timp deloc deloc deloc!🔫

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

ADVERTISEMENT