Life

Care este băutura preferată a Regelui Charles. Ar putea fi servită și la încoronarea din 6 mai

Băutura preferată a Regelui Charles. Aceasta ar putea fi servită și la încoronarea din 6 mai. Este vorba despre ceva foarte rafinat.
08.04.2023 | 16:18
Care este bautura preferata a Regelui Charles Ar putea fi servita si la incoronarea din 6 mai
Care e băutura preferată a Regelui Charles. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Băutura preferată a Regelui Charles este una foarte rafinată. Sunt șanse mari ca această să fie servită și la încoronarea care va avea loc luna viitoare. Monarhul preferă și o altă băutură, pe care o servește adesea la cină.

Care e băutura preferată a Regelui Charles. S-ar putea regăsi și în meniul de la încoronarea din 6 mai

Pe 6 mai 2023 va avea loc încoronarea Regelui Charles al III-lea, care a devenit monarhul Marii Britanii pe 8 septembrie 2022, după ce Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Evenimentul este unul pregătit cu mare atenție, iar printre preparatele din meniu se vor număra și unele dintre preferatele suveranului.

ADVERTISEMENT

Un specialist a dezvăluit, pentru publicația Express, care sunt băuturile alcoolice preferate ale monarhului. Una dintre ele are șanse mari să fie servită la încoronare.

Chandan Bathia, expertul în băuturi de la “The Bottle Club”, a spus că, pe măsură ce se apropie marele eveniment din 6 mai, oamenii sunt din ce în ce mai încântați.

ADVERTISEMENT

După încoronare va exista și un dineu, acolo unde toată lumea se așteaptă ca Regele Charles să consume și băuturi alcoolice. Există băuturi spirtoase care pe produc pe domeniul regelui, iar acestea se îmbuteliază și se vând, după cum a mai explicat expertul.

Cel mai probabil, una dintre băuturile sale preferate, whisky-ul scoțian, va fi în meniu. Regelui îi place foarte mult un whisky vechi de 15 ani, potrivit okmagazine.ro. În cazul în care suveranul își dorește ceva mai ușor, atunci va opta pentru un Martini.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Regele Charles savura un Martini “în fiecare seară înainte de cină, în timpul călătoriilor sale în Transilvania”, după cum a fost dezvăluit în documentarul “The Real Windsors: The Outspoken Heir”, de la Channel 4. Este cunoscut faptul că monarhul are o casă cumpărată în Viscri și a petrecut multe vacanțe în Transilvania.

“Îi place un martini înainte de cină, asta e sigur”, a adăugat și contele maghiar Tibor Kalnoky, care este o rudă îndepărtată a Regelui Charles.

ADVERTISEMENT

Ce mănâncă Regele Charles la micul dejun

Regele Charles are gusturi foarte rafinate și atunci când vine vorba despre mâncare. Suveranul are un program foarte bine organizat și își începe ziua de lucru ascultând știrile la radio, savurând un mic dejun sățios.

De obicei, prima masă a zilei constă în semințe de in, salată de fructe și ceai pentru monarh. Totodată, regele savurează și pâine de casă, precum și sucuri de fructe.

Un lucru cunoscut despre Regele Charles este faptul că acesta nu ia niciodată prânzul. Detaliul a fost confirmat și de fostul său secretar de presă, Julian Payne. Acesta este un obicei pe care suveranul îl are de foarte mult timp.

ADVERTISEMENT