Life

Ce mănâncă Regele Charles la micul dejun. Suveranul sare peste masa de prânz

Ce consumă dimineața Regele Charles al III-lea. Monarhul nu ia niciodată prânzul, obicei pe care-l păstrează de multă vreme.
13.03.2023 | 17:52
Ce mananca Regele Charles la micul dejun Suveranul sare peste masa de pranz
Ce consumă dimineața Regele Charles al III-lea. Monarhul nu ia niciodată prânzul. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ce mănâncă fiul regretatei Regina Elisabeta a II-a la micul dejun. Suveranul sare peste masa de prânz și întotdeauna își începe dimineața cu alimente foarte sănătoase și delicioase care îi dau energie la cei 74 de ani ai săi.

Ce consumă dimineața Regele Charles al III-lea. Monarhul nu ia niciodată prânzul

Regele Charles al III-lea are un program foarte bine organizat. Monarhul își începe ziua de lucru ascultând știrile de la radio și cu un mic dejun sățios, compus în cea mai mare parte din semințe de in, salată de fructe și ceai.

ADVERTISEMENT

Un fost membru al personalului casei regale a spulberat mitul conform căruia Suveranul primește dimineața un șir de ouă din care alege. Dimpotrivă, tatăl Prințului Harry are o alimentație extrem de sănătoasă.

„Semințele de in pot ajuta digestia și sunt bogate în proteine, fibre și acizi grași esențiali (omega-3). La micul dejun, Regele Charles se bucură de pâine de casă, fructe proaspete și sucuri de fructe – care au multe beneficii nutriționale.

ADVERTISEMENT

Pâinea de casă conține, de obicei, mai multe făinuri bogate în nutrienți, cum ar fi secară și speltă (cereală străveche), plus semințe bogate în fibre și proteine, inclusiv semințe de in.

Fructele proaspete și sucurile de fructe au rolul de a ajuta la creșterea aportului de vitamine, minerale și fibre al Regelui”, a spus Signe Svanfeldt de la Lifesum pentru publicația express.co.uk.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea nu ia masa de prânz

Regele Charles al III-lea nu ia niciodată masa de prânz, lucru confirmat de fostul său secretar de presă, Julian Payne. Acesta a declarat la un moment dat pentru Mirror că este vorba de un obicei pe care-l are de multă vreme.

„Regele nu ia prânzul – așa că, o lecție timpurie pe care am învățat-o atunci când eram pe drum cu el a fost să luați un mic dejun consistent sau să vă aduceți câteva batoane cu gustări care să vă țină în priză”, a declarat fostul secretar.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Suveranul a recunoscut că are o rutină când vine despre consumul de pește și carne. Cele două sunt consumate rar de Regele Charles al III-lea, care a mai subliniat că nu consumă produse lactate doar o zi pe săptămână.

De altfel, ultima masă savurată de Suveran este cina care este servită cu foarte mare punctualitate la ora 20:30. Ulterior, Monarhul merge la birou unde poate lucra inclusiv până mult după miezul nopții la angajamentele pe care le are.

ADVERTISEMENT