Life

Care este cel mai mare secret din viața Gabrielei Cristea. S-a aflat de ce s-a căsătorit, de fapt, cu Marcel Toader

Cel mai mare secret din viața Gabrielei Cristea. Prezentatoarea a dezvăluit totul despre motivul căsătoriei cu Marcel Toader, fostul soț.
03.11.2023 | 20:19
Care este cel mai mare secret din viata Gabrielei Cristea Sa aflat de ce sa casatorit de fapt cu Marcel Toader
Gabriela Cristea a fost cinci ani căsătorită cu Marcel Toader. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a dat cărțile pe față în legătură cu fosta sa căsnicie. A spus de ce s-a căsătorit cu Marcel Toader, care în 2019 a murit. Prezentatoare a avut un mariaj tumultos cu omul de afaceri, iar divorțul s-a produs cu scandal public.

Gabriela Cristea a mărturisit motivul căsătoriei cu Marcel Toader, fostul soț

Înainte de a fi soția lui Tavi Clonda și a-i oferi acestuia două fetițe, Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader, din 2008 până în 2013. Viața alături de acesta nu a fost cea pe care și-o imagina, drept urmare s-a produs divorțul, Gabriela Cristea aducând acuzații dure.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita moderatoare a declarat la momentul divorțului de Marcel Toader că era agresiv fizic cu ea și că o înșela. Între timp, lucrurile s-au așezat pentru Gabriela Cristea și de curând, invitată fiind într-un podcast, nu s-a sfiit să recunoască de ce s-a căsătorit cu afaceristul.

”Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă.

ADVERTISEMENT

Era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune”, a declarat Gabriela Cristea pentru podcastul ”Acasă la Măruță”.

Prezentatoarea voia să aibă copii încă din perioada când era partenera de viață a lui Marcel Toader, însă acesta nu și-a exprimat aceeași dorință. El nu și dorea, el avea un copil. Și da, pentru el era ok. Adică nu m-a susținut nici măcar…”, a mai detaliat Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Marcel Toader era gelos pe Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a mai dezvăluit pentru sursa citată și că își iubea fostul soț, fiind atrasă în special de modul cum se comporta cu ea. Toate au fost bune și frumoase, însă, doar la începutul mariajului. La două săptămâni după căsătorie, Marcel Toader ar fi început să-și arate și latura neagră, gelozia.

”Primul semn de gelozie l-am avut după două săptămâni după ce ne-am căsătorit. Îmi aduc aminte că m-a sunat un prieten, iar eu nu aveam nimic de ascuns. Omul m-a sunat ca să mă felicite pentru căsătorie. Și atunci a avut prima criză: Cine este asta? De ce te sună și cum își permite?” Atunci ar fi trebuit să mi se aprindă prima dată beculețul, dar am zis să nu zică, că sunt nebuna din curtea școlii”, a mai spus Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea timpului, Gabriela Cristea a realizat că, deși fostul soț făcea crize de gelozie, el era, de fapt, cel infidel. Cât timp ea era plecată de acasă la serviciu, de dimineața până seara târziu, Marcel Toader era preocupat de ”mai multe aventuri”.

”De fapt, la el era hoțul strigă hoțul. Încet, încet relația începuse să se deterioreze pentru că eu munceam foarte mult. Plecam dimineață la 07:30-08:00 și mă întorceam seara la 20:00, de luni până sâmbătă. Munceam așa pentru că el mi-a zis, el stătea acasă și avea grijă de altcineva. Eu mă duceam și munceam. Nu cred că a trăit cu nimeni altcineva să aibă o relație constantă. Avea mai multe aventuri.”, a mai explicat moderatoarea.

Din 2015, soarta Gabrielei Cristea avea să se schimbe total. S-a căsătorit cu artistul Tavi Clonda, iar alături de el a devenit și mamă. După vârsta de 40 de ani, Gabriela Cristea a adus pe lume două fiice, pe nume Victoria și Iris, iar alături de ele face zilnic postări pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT