Life

Care este, de fapt, numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista avea un cu totul alt nume în buletin

Care este numele real al celebrei cântărețe Mirabela Dauer. Artista avea un cu totul alt nume în buletin și a luat o parte din el de la fostul său soț.
10.02.2023 | 17:40
Care este de fapt numele adevarat al Mirabelei Dauer Artista avea un cu totul alt nume in buletin
Care este, de fapt, numele adevărat al Mirabelei Dauer Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Care este numele real al Mirabelei Dauer. Faimoasa artistă are un cu totul alt nume în buletin, deși este cunoscută așa de către toată lumea! Cum o cheamă pe faimoasa artistă, de fapt?

Care este, de fapt, numele adevărat al Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, dar puțini știu că acesta nu este numele său real, cel pe care îl are în buletin. Numele real al Mirabelei Dauer este Bella Scoru, iar numele din buletin este Scorțaru.

ADVERTISEMENT

Vedeta a luat numele fostului său soț după ce  s-au căsătorit, iar Bella Scoru a devenit Mirabela Dauer, artista pe care o știm cu toții pe scenă.

Vedeta a păstrat acest nume chiar și după ce a divorțat de Mircea Dauer: „Bella Scoru pentru că așa mă cheamă”, a explicat artista în cadrul podcastului Lucruri simple al lui Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer are o carieră de peste 5 decenii în muzica ușoară românească și spune că nu s-ar vedea niciodată făcând altceva în afară de a cânta.

Mirabela Dauer nu s-ar vedea făcând altceva. De ce spune că i-a înnebunit pe compozitori

Artista a spus că i se pare normal să lase ceva în urma sa și ar fi dorit să facă acest lucru indiferent de domeniul în care ar fi activat. Mirabela Dauer a mai spus că să cânte este lucrurul pe care l-a dorit cel mai mult în viața sa și chiar face parte din sângele ei.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că este un lucru normal al unui om, indiferent de meseria lui, care iubește ceea ce face, să facă ceva pentru el, să lase ceva în urma lui.

Nu mă interesează cât am făcut eu, cât a făcut ăla, eu asta sunt, asta e viața mea, e sângele meu, asta mi-am dorit. Nu mă văd să fac altceva, nu sunt capabilă de nimic, decât să mă pui acolo și să cânt. Și să apară pe scenă Bella Scory”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer a mai spus și că are peste 600 de melodii lansate și mereu își dorește să cânte piese noi și tocmai de aceea poate fi considerată chiar stresantă de către compozitori pentru că vrea să cânte piese noi și să i le scrie aceștia.

„Acum chiar că mă laud. Mă laud pentru că eu mă plictisesc foarte repede și vreau tot timpul piese noi. Eu am înnebunit compozitorii,  și pe vremuri, dar și acum, să îmi scrie piese noi”, a spus artista în cadrul podcastului. 

ADVERTISEMENT