Life

Care este, de fapt, relația dintre Maia Morgenstern și Marius Bodochi: “De asta îi spun anti-depresivul”

Maia Morgenstern a dezvăluit care este, de fapt, relația ei cu Marius Bodochi. Cei doi actori se cunosc de foarte multă vreme.
04.11.2022 | 14:11
Care este de fapt relatia dintre Maia Morgenstern si Marius Bodochi De asta ii spun antidepresivul
Marius Bodochi și Maia Morgenstern se cunosc de mult timp. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern (60 de ani) și Marius Bodochi (63 de ani) au vorbit despre relația lor. Cei doi actori se cunosc de mult timp și sunt protagoniștii unui film horror apărut recent la cinema.

Maia Morgenstern a vorbit despre relația cu Marius Bodochi

Recent a apărut la cinema filmul “Capra cu trei iezi”, filmul thriller de groază în care protagoniștii sunt Maia Morgenstern și Marius Bodochi.

ADVERTISEMENT

Cei doi actori se cunosc de foarte mult timp și au o lungă relație de prietenie. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, Maia Morgenstern și Marius Bodochi au vorbit despre legătura specială dintre ei.

Marius Bodochi a declarat că nici măcar nu-și amintește cum s-au cunoscut, iar buna sa prietenă a spus că de o viață. Actrița îl numește “anti-depresivul”, făcând referire la relația lor în care nu există conflicte sau orgolii.

ADVERTISEMENT

“Există nădejde între noi, așa aș numi-o, că na, să o fac acuma pe deșteapta că prea încerc eu să fiu exuberantă. Este nădejde, e umăr la umăr. (…)

De-o viață, dintotdeauna, cred că dinainte de a mă naște (n.r. de când se cunosc). De asta îi spun anti-depresivul.

ADVERTISEMENT

Nu există conflicte, nu există mofturi, nu există orgolii, nu există nimic.”, a declarat Maia Morgenstern în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Cătălin Măruță le-a spus celor doi că “actorii mai au și orgolii”, iar Ștefan Bodochi a venit imediat cu un răspuns. “Dar de ce? Dacă ai prea multe orgolii, mori. Nu, nu e bine.”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern a spus că Marius Bodochi are foarte multe proiecte la care lucrează și că nu trebuie să piardă timpul cu probleme mărunte.

“E o meserie unde nu-și au loc orgoliile”

Protagonistul filmului “Capra cu trei iezi” a mai spus că în meseria de actor nu au loc și orgoliile. Totodată, acesta și-a amintit de o întâmplare cu regretata actriță Olga Tudorache.

Marius Bodochi ține minte și acum vorbele actriței și a ajuns la o concluzie importantă.

“Și e o meserie unde nu-și au loc orgoliile, poate așa, un pic de țâfnă, pentru că e o meserie, vorba doamnei Olga Tudorache, când eram într-o zi și jucam piesa Regina Mamă, acum mulți ani, și ofta înainte de a intra în scenă și am întrebat-o:

‘Vă simțiți rău, se întâmplă ceva’? Și mi-a zis: ‘Măi, Marius, fac meseria asta de 75 de ani și îmi dau seama că nu știu nimic’.

Și mie mi s-a părut genială treaba asta și într-adevăr: nu știm nimic. De fiecare dată e altfel și e bine că nu știm nimic, atunci ne putem păstra viu copilul din noi.”, a explicat Marius Bodochi.

“Capra cu trei iezi” a avut premiera în cinematografe săptămâna trecută, pe 28 octombrie. Filmul spune povestea unei văduve, mamă a trei copii care este nevoită să-i țină piept unui vechi “prieten” de familie care se dovedește a avea, de fapt, o natură sadică.

Filmul este o adaptare a povestirii cu același nume a lui Ion Creangă, publicată în 1875.

Lungmetrajul este regizat de Victor Canache, fiind și filmul său de debut.

ADVERTISEMENT