News

Care este legătura lui Jill Biden cu o crimă de acum 40 de ani. ”Veriga lipsă” a mărturisit ce s-ar fi întâmplat

Bill Stevenson, primul soț al lui Jill Biden, a susținut că el ar putea fi motivul pentru care milionarul Robert Durst și-a ucis soția în 1982. Stevenson și Jill Biden au fost căsătoriți 5 ani.
05.05.2022 | 20:56
Care este legatura lui Jill Biden cu o crima de acum 40 de ani Veriga lipsa a marturisit ce sar fi intamplat
Bill Stevenson a fost căsătorit cu Jill Biden timp de cinci ani Foto: Daily Mail, Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bill Stevenson a susținut că a avut o aventură cu Kathie, soția lui Robert Durst, iar milionarul a aflat cu zece zile înainte ca ea să dispară.

Cu cine a fost căsătorită Jill Biden înainte de a-l cunoaște pe președinte

Stevenson a fost căsătorit cu Jill Biden între 1970 și 1975. Ea l-a cunoscut pe Joe spre sfârșitul căsătoriei lor când lucra pentru el, pe vremea când era senator, și s-au căsătorit în 1977 – cu cinci ani înainte de dispariția lui Kathie Durst în 1982.

ADVERTISEMENT

Stevenson a declarat anterior pentru Daily Mail că Jill și Joe au avut o aventură când mariajul lor încă nu fusese desfăcut. „Nu vreau să rănesc pe nimeni, dar faptele sunt fapte și ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat”, a spus el în timpul campaniei lui Joe Biden.

Stevenson s-a căsătorit cu Jill Jacobs în 1970. Doi ani mai târziu, a spus el, cuplul lucra la prima campanie pentru Senat a lui Biden.

ADVERTISEMENT

Pe vremea aceea, Biden era căsătorit cu prima sa soție, Neilia, care a murit împreună cu fiica lor Naomi, în vârstă de un an, într-un accident de mașină în 1972.

Stevenson a spus că a bănuit prima dată că Biden și Jill aveau o aventură în august 1974. Atunci el avea 26 de ani, Jill 23 și Joe 31.

ADVERTISEMENT

El a mai spus la vremea aceea că nu are resentimente împotriva lui Jill și că este convins că va fi o „mare” Primă Doamnă.

Ce legătură are fostul soț al lui Jill cu o crimă de acum patru decenii

Bill Stevenson spune că era prieten din copilărie cu Kathie Durst.

Într-un interviu din 2021, el a susținut că, împreună cu Jill, i-au găzduit pe soții Durst la ei acasă în 1974, înainte ca mariajul cu actuala Primă Doamnă a SUA să se destrame, și că Robert s-a comportat ciudat, vorbind singur în garaj.

ADVERTISEMENT

Jill Biden nu a vorbit niciodată public despre cazul Durst și nici nu a menționat că este prietenă cu Kathie sau Robert.

Bill a susținut în timpul interviului că în 1982, după ce Kathie i-a spus că îi era frică de Robert, el și-a petrecut noaptea cu ea în apartamentul ei din New York și prietenia lor a devenit intimă.

Stevenson susține că a doua zi, Robert a apărut la apartament „bătând în ușă” și că i-a trântit în fața lui Kathie o grămadă de bani împodobiți. Zece zile mai târziu, ea a dispărut.

Suspectul principal al crimei nu a fost niciodată pus sub acuzare

Bill Stevenson crede că Robert Durst – care a fost mult timp suspectat că și-a ucis soția, dar nu a fost niciodată acuzat pentru asta – a ucis-o după ce a descoperit aventura lor.

„Acesta este ceva care trebuie corectat. Am fost împreună cu ei și a luat-o razna. Simt că sunt veriga lipsă în acest caz”, a spus el.

Stevenson a mai spus că a văzut-o pe Kathie „crescând într-o tânără frumoasă” după ce familiile lor s-au împrietenit când erau copii.

Ani mai târziu, după ce căsnicia lui cu Jill s-a despărțit și după ce Jill și Joe s-au căsătorit, Kathie a început să îi facă confidențe lui Stevenson, spune el. Ea i-a spus că Durst a fost violent cu ea. În acel moment, nu putea avea încredere în nimeni din jurul ei care îl cunoștea pe Robert.

Bill Stevenson spune că a vizitat-o ​​pe Kathie de cinci ori între 1981 și 1982. Ei au stat în apartamentul lui Kathie din New York City și în acea perioadă relația lor a devenit romantică.

Zece zile mai târziu, ea a fost dată dispărută. Stevenson a mai spus că s-a dus direct la poliție, dar nimeni nu a dat curs reclamației sale.

ADVERTISEMENT
Tags:
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit