News

Care este legătura lui Jill Biden cu o crimă de acum 40 de ani. ”Veriga lipsă” a mărturisit ce s-ar fi întâmplat

Bill Stevenson, primul soț al lui Jill Biden, a susținut că el ar putea fi motivul pentru care milionarul Robert Durst și-a ucis soția în 1982. Stevenson și Jill Biden au fost căsătoriți 5 ani.
05.05.2022 | 20:56
Care este legatura lui Jill Biden cu o crima de acum 40 de ani Veriga lipsa a marturisit ce sar fi intamplat
Bill Stevenson a fost căsătorit cu Jill Biden timp de cinci ani Foto: Daily Mail, Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bill Stevenson a susținut că a avut o aventură cu Kathie, soția lui Robert Durst, iar milionarul a aflat cu zece zile înainte ca ea să dispară.

Cu cine a fost căsătorită Jill Biden înainte de a-l cunoaște pe președinte

Stevenson a fost căsătorit cu Jill Biden între 1970 și 1975. Ea l-a cunoscut pe Joe spre sfârșitul căsătoriei lor când lucra pentru el, pe vremea când era senator, și s-au căsătorit în 1977 – cu cinci ani înainte de dispariția lui Kathie Durst în 1982.

ADVERTISEMENT

Stevenson a declarat anterior pentru Daily Mail că Jill și Joe au avut o aventură când mariajul lor încă nu fusese desfăcut. „Nu vreau să rănesc pe nimeni, dar faptele sunt fapte și ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat”, a spus el în timpul campaniei lui Joe Biden.

Stevenson s-a căsătorit cu Jill Jacobs în 1970. Doi ani mai târziu, a spus el, cuplul lucra la prima campanie pentru Senat a lui Biden.

ADVERTISEMENT

Pe vremea aceea, Biden era căsătorit cu prima sa soție, Neilia, care a murit împreună cu fiica lor Naomi, în vârstă de un an, într-un accident de mașină în 1972.

Stevenson a spus că a bănuit prima dată că Biden și Jill aveau o aventură în august 1974. Atunci el avea 26 de ani, Jill 23 și Joe 31.

ADVERTISEMENT

El a mai spus la vremea aceea că nu are resentimente împotriva lui Jill și că este convins că va fi o „mare” Primă Doamnă.

Ce legătură are fostul soț al lui Jill cu o crimă de acum patru decenii

Bill Stevenson spune că era prieten din copilărie cu Kathie Durst.

Într-un interviu din 2021, el a susținut că, împreună cu Jill, i-au găzduit pe soții Durst la ei acasă în 1974, înainte ca mariajul cu actuala Primă Doamnă a SUA să se destrame, și că Robert s-a comportat ciudat, vorbind singur în garaj.

ADVERTISEMENT

Jill Biden nu a vorbit niciodată public despre cazul Durst și nici nu a menționat că este prietenă cu Kathie sau Robert.

Bill a susținut în timpul interviului că în 1982, după ce Kathie i-a spus că îi era frică de Robert, el și-a petrecut noaptea cu ea în apartamentul ei din New York și prietenia lor a devenit intimă.

Stevenson susține că a doua zi, Robert a apărut la apartament „bătând în ușă” și că i-a trântit în fața lui Kathie o grămadă de bani împodobiți. Zece zile mai târziu, ea a dispărut.

Suspectul principal al crimei nu a fost niciodată pus sub acuzare

Bill Stevenson crede că Robert Durst – care a fost mult timp suspectat că și-a ucis soția, dar nu a fost niciodată acuzat pentru asta – a ucis-o după ce a descoperit aventura lor.

„Acesta este ceva care trebuie corectat. Am fost împreună cu ei și a luat-o razna. Simt că sunt veriga lipsă în acest caz”, a spus el.

Stevenson a mai spus că a văzut-o pe Kathie „crescând într-o tânără frumoasă” după ce familiile lor s-au împrietenit când erau copii.

Ani mai târziu, după ce căsnicia lui cu Jill s-a despărțit și după ce Jill și Joe s-au căsătorit, Kathie a început să îi facă confidențe lui Stevenson, spune el. Ea i-a spus că Durst a fost violent cu ea. În acel moment, nu putea avea încredere în nimeni din jurul ei care îl cunoștea pe Robert.

Bill Stevenson spune că a vizitat-o ​​pe Kathie de cinci ori între 1981 și 1982. Ei au stat în apartamentul lui Kathie din New York City și în acea perioadă relația lor a devenit romantică.

Zece zile mai târziu, ea a fost dată dispărută. Stevenson a mai spus că s-a dus direct la poliție, dar nimeni nu a dat curs reclamației sale.

ADVERTISEMENT
Tags: