Life

Care este motivul pentru care Monica Gabor nu a venit niciodată în România cu Mr. Pink. Misterul a fost elucidat

De ce Monica Gabor nu a venit deloc în țara natală cu partenerul de viață, Mr. Pink. Secretul a fost scos la iveală abia acum.
15.11.2023 | 23:15
Care este motivul pentru care Monica Gabor nu a venit niciodata in Romania cu Mr Pink Misterul a fost elucidat
De ce Monica Gabor nu a venit deloc în țara natală cu partenerul de viață, Mr. Pink. Secretul a fost scos la iveală abia acum. Sursa foto: Instagram / viva.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a venit niciodată în România cu iubitul cu care formează un cuplu de ani buni și cu care locuiește în Statele Unite ale Americii. Misterul a fost elucidat.

De ce Monica Gabor nu a venit deloc în țara natală cu partenerul de viață, Mr. Pink. Secretul a fost scos la iveală abia acum

De ce Monica Gabor nu a venit deloc în țara natală cu partenerul de viață, Mr. Pink. Secretul a fost scos la iveală abia acum, după ce în trecut regretatul tată al fotomodelului a discutat despre acest subiect sensibil.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a susținut că omul de afaceri de origine chineză preferă să fie discret și să nu apară foarte des în lumina reflectoarelor. Afaceristul a crezut foarte multă vreme că frumoasa șatenă ar putea să se întâlnească cu fostul soț.

„Vine și el. Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Și nici Mr. Pink… îi dă drumul chiar așa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu”, spunea în urmă cu ceva vreme Emil Gabor într-o emisiune de la Antena Stars, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

„Dar ei nu mai au nimic împreună”, completa regretatul bărbat care nu a putut să fie condus pe ultimul drum de două dintre fiicele sale. Monica și Ramona Gabor nu au putut fi prezente la înmormântare din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Totodată, câțiva apropiați ai Monicăi Gabor au observat că vizitele în România s-au rărit de când Irina a plecat din țară pentru a se stabili alături de mama sa. Majoritatea cred că Mr. Pink nu o lasă să plece de lângă el.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor, ținută în frâu de Mr. Pink?

Monica Gabor este ținută în frâu de Mr. Pink? Aceasta este întrebarea pe care și-au pus-o foarte multe persoane, mai ales după ce o perioadă s-a vehiculat că drumurile lor s-au despărțit. Prietenii vedetei susțin că șatena este monitorizată în permanență.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu ar avea voie să iasă din casă, să facă cumpărături, toate fiind efectuate de pe Internet. Apropiații au mai declarat că vedeta are voie să se deplaseze doar până la magazinul din apropiere, unde iubitul ei cunoaște pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nu are voie să primească musafiri și face toată treaba din casă pentru că nu are menajere. Monica Gabor poate părăsi SUA numai cu acordul partenerului de viață care știe exact programul ei, când decolează și când aterizează avionul.

ADVERTISEMENT
Tags: