Life

Care este numărul de telefon Wizzair pentru România. Cum suni fără suprataxă

Care este numărul de telefon Wizzair pentru România care nu are suprataxă? Mulți clienți întâmpină dificultăți atunci când îl caută.
07.05.2023 | 11:00
Care este numarul de telefon Wizzair pentru Romania Cum suni fara suprataxa
Care este numărul de telefon Wizzair pentru România. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu găsești numărul de telefon Wizzair pentru România? Mulți clienți ai companiei aeriene s-au confruntat cu astfel de probleme. Asta în condițiile în care numeroase zboruri au fost fie întârziate, fie anulate în ultima perioadă.

Care este numărul de telefon Wizzair pentru România

În Sâmbăta Mare, numeroși clienți Wizzair s-au trezit în aeroport fără să poată pleca acasă. Și problemele continuă s-ar părea. Nu puțini sunt cei care cer sfaturi pe grupuri de pe Facebook, având în vedere că se trezesc cu zborurile amânate și nu numai.

ADVERTISEMENT

Și totuși care este numărul de telefon Wizzair pentru România și unde putem suna în astfel de situații? În primul rând, cei de la Wizzair le pun la diszpoiție clienților un chat. Aceasta este valabil doar în limba engleză, astfel că unii pot întâmpina dificultăți.

De asemenea, Wizzair mai pune la dispoziție și un număr de telefon cu taxă. Un singur minut costă 1,19 euro. Astfel, mulți evită să contacteze compania aeriană tocmai din acest motiv. Care este numărul de telefon Wizzair pentru România? 0900 310 020.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, unele persoane pot întâmpina neclarități. Și în acest caz, tariful este de 1,19 euro pe minut și poate crește, în funcție de întrebările pe care clienții le au. Cât despre programul de funcționare, doar de luni până vineri între orele 09.00 – 18.00 clienții pot suna la numărul respectiv.

De cealaltă parte, cei care cunosc bine limba engleză pot să sune fără griji la call center-ului Wizz Air. Aceasta funcționează non-stop, 24/7, însă operatorul vorbește exclusiv în limba engleză. Există însă și o altă soluție, cu mult mai rezonabilă.

ADVERTISEMENT

Cum suni la Wizzair fără suprataxe

Conform puterea.ro, numărul de telefon Wizzair pentru România, fără costuri suplimentare și fără așteptări, este 0040 312 294 796. Sunând la acest număr nu plătești o taxă suplimentară. Aceasta este dedicat persoanelor cu solicitări speciale, dar și celor cu dizabilități.

De asemenea, cei care sună la acest număr de telefon vor fi preluați de către un consultant care vorbește limba română. Astfel, este evitată situația în care nu înțelegem ce avem de făcut mai departe. Cât durează până când un operator ne poate prelua apelul?

ADVERTISEMENT

Doar câteva secunde, spre deosebire de celelalte numere de telefon puse la dispoziție de Wizzair. Mai mult de atât, odată spusă problema referitoare la un zbor, solicitarea va fi rezolvată instant, scrie sursa citată.

Nu va mai fi deci nevoie de e-mailuri, de completarea unor formulare și nici de bani pentru suprataxă. Menționăm faptul că în ultimul an, Wizzair și-a extins masiv serviciile. Compania aeriană a lansat numeroase rute noi, din România, către diferite destinații apreciate din Europa. 

Acesta este și motivul pentru care mulți români aleg serviciile companiei aeriene. De asemenea, costurile sunt și ele cât se poate de accesibile, indiferent de destinația pe care o alegem.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată